Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy élvezzem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy élvezzem?

Figyelt kérdés
Párom szereti, ha masztizok előtte, amit meg is teszek, de számomra ez nem olyn élvezetes, mint neki. Mit tehetnék, hogy én is ugx élvezzem, mint ő? Esetleg néhány tipp, hogyan tudnék teljesen ellazulni?
2009. máj. 26. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdd meg, hogy közbe érjen hozzád, akár a karodon, vagy ahol tetszik. Ha hozzám ér az, akit szeretek, vagy tetszik, én máris bizsergek :)
2009. máj. 26. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, várom a többit is!
2009. máj. 26. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezzel én is így vagyok. Nekem sem a legjobb akkor. De ha szereted a párod, megteszed neki. És téged meg majd máshogy kényeztet! Nálunk is ez van! :)
2009. máj. 26. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen- igen, de én szeretném élvezni a dolgot.
2009. máj. 26. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is gátlásos vagyok az ilyen "önmutogatós" dolgokban, de az önkényeztetés a párom előtt szex alatt/előtt megy, mert élvezem, ahogy őt ez izgatja, és ez engem is izgat:) Te is gondolj ebbe bele, hogy milyen izgató lehet a párodnak, szerintem odavan meg vissza:)
2009. máj. 26. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:

kedves Utolsó!

És ha erre gondolok közben. akkor élvezni fogom?

2009. máj. 26. 18:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Még szeretnék néhány tippet...
2009. máj. 26. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

én vagyok az utolsó.

Különbözőek vagyunk, engem izgat, hogy a páromat izgatja, emiatt fel tudok szabadulni és élvezni tudom.

2009. máj. 27. 12:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!