Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már úgy, hogy annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy, hogy annyira kívántátok a partnereteket szex közben, hogy szinte "önkívületben" voltatok a gyönyörtől?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt ilyen élményem. :-(

5éve vagyok együtt a férjemmel,de sajna nem igazán az esetem.Ahogy telnek az évek,meg egyre jobban így érzem.Lehet ezért nem kívántam vele még soha őrületesen a szexet.Persze van iránta szexuális vágyam+szeretkezés közben csodálatos orgazmusom is,de ez nem az igazi.

Egyre jobban vágyok másra,aki megadja,amit szeretnék...!

Légyszi ne ítéljetek el!

28/L

2009. máj. 26. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam ezt érezni, persze nem mindegyik partneremmel
2009. máj. 26. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi elítélendő, sok a válás, más is érez így. Váltani kell, hogy ne raboljátok a másik idejét, mert ez előbb-utóbb kibukik. Én még sose estem önkívületbe, és bár élvezem a szexet, szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Régen is csinálták, mégsem erről beszéltek minden sarkon
2009. máj. 26. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És én tudom h nem a párom szexben az igazi, de szeretem őt, nagyon kedves velem, nála jobbat nem találnék úgy érzem, de a szex vele egy 10 pontos skálán 6-7 kb.
2009. máj. 26. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kb szex&new yorkba is ez volt..bocsi hogy ehhez hasonlítom és azt se tudom hogy láttad -e (mozifilm) de nekem erről amit leirtál teljesen ez jutott eszembe (Samantha mikor ott hagyja a pasiját) ...ő azzal az indokkal magyarázta, hogy szereti, de magát mégjobban.

Ti már házasok vagytok komolyabban kell gondolkodnotok, hiszen ti nem szakíthattok "csak úgy". Én a helyedbe hagynék még egy kis időt magamnak, átgondolni ezt az egészet. Lehet hogy most csak egy ilyen szakaszba vagy. Aztán minden happy lesz. Én mindenesetre azért szorítok, hogy rendbe legyetek:)

2009. máj. 26. 20:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!