Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy valakinek (férfinak, nőnek egyaránt)
"elég legyen" egy szexuális partner egész életére? 21/F
1/17 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem, hogy "elég lenne".
Hát ha neked nem elég, akkor húzd a f.....ra az összes nőt, aki hagyja. Gyűjtsd a trófeákat és életed végére rájössz, hogy soha semmiből nem elég.Csak légyszi ilyen felfogással ne alapíts családot, mert annak sokan ihatják meg a levét, inkább éld az életed.Tudod CARPEDIEM.
2009. máj. 26. 14:53
3/17 A kérdező kommentje:
Most, miért kell leb@szni?????
Mondd értetted Te egyáltalán a kérdés?
Én arra gondoltam, hogy azzal a valakivel csinálod, akivel elvesztetted a szüzességedet.....Érted??
Neked mennyi volt idáig?
4/17 A kérdező kommentje:
Az embernek sokkal nagyobb az önuralma, mint az állatoknak, az embernek nemcsak ösztönei és szükségletei vannak, hanem képes visszafogni magát, vagy elkötelezni magát valami/ki mellett.
Ráadásul van, akinek sok partnerre van szüksége, van, akinek kevésre, van, akit az egész kérdés nem érdekli.
2009. máj. 26. 14:57
Képzeld én nő vagyok és 2 gyatra faszi után jött az IGAZI, akinek viszont én voltam ezidáig az egyetlen nő az életében.És bizony megbántam az előző 2 "kalandomat"-mert azóta már 3 gyereket szültem az IGAZINAK.Én nem b@sztalak le , csak annyira borzolja a kedélyeimet, hogy sokan úgy hiszik, hogy előbb, úgymond tapasztalatot kell szerezni, mire megállapodsz majd egyvalakivel.Erre van egy sztorim: Egy barátnőm igazi nagy ribanc volt alacsony IQ-val 56 fickóig számolta a skalpokat, mire összeállt egy elvált többgyermekes apával.Mára megszülte egyetlen gyermekét és a régi életmódjából fakadóan állandóan kisértésbe esik, eddig még sikerült ellenállnia na de meddig???Ő mondta, hogy ez egy életforma és idővel "hiányzik"Én nem akarnék így élni. Viszont az is tény, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert nincs viszonyítási alapja annak aki szüzen ment bele a kapcsolatba(EZ A MI HÁZASSÁGUNKRA IS ÉRVÉNYES ÉS FÉLEK IS TŐLE)csak mire megszerzi a viszonyítási alapot azzal a másikkal, addigra pont felrúg mindent és lelkeket tör össze.Időben kell eldönteni, hogy mit is akar az ember és ennek megfelelően elkötelezni magát.Tapasztalatszerzéssel, vagy anélkül.
2009. máj. 26. 15:08
7/17 A kérdező kommentje:
Képzeld én sem akarom a fél várost vagy fél országot felpróbálni.....
Szerintem tuti nem elég!És nem is szabad fiatalon elkötelezni magad egyvalakinek.Én 25 éves csaj vagyok,férjnél.Eddig a férjemet is beleszámítva 4 szexuális kapcsolatom volt.A szex vele szép és jó,de nem az igazi.
Ha az utamba akadna valaki,akivel csodás lenne a szex nem zárkóznék el tőle,még így sem,hogy nem vagyok szabad.
És nem érzem ribancnak magam emiatt!!!
Az ember mindig nézze azt,hogy elsősorban neki legyen jó!
Amúgy a férjem tökre megérdemelné,hogy megcsaljam!
Igen,te is próbálj ki minél több nőt!
2009. máj. 26. 16:10
Nyilván ez attól is függ, hogy mondjuk ki hány nővel/férfival volt pl. a házassága előtt. Ha kiélte már magát, kielégítette a kíváncsiságát, nem maradt benne, sok kérdőjel, akkor szerintem igen. Elképzelhető, hogy után már csak a feleségével/férjével szexel. Sajnos azoknál nagyobb arányban fordul elő félrelépés, aki még mással előtte nem, vagy max. 1 emberrel feküdtek le.
2009. máj. 26. 16:40
10/17 A kérdező kommentje:
Én egy 21 éves szűz fiú vagyok és kicsit tartok attól, hogy nem lesz időm kiélni magam mielőtt találkoznék életem szerelmével. De a kérdést csak kíváncsiságból tettem föl én is, úgy gondolom több nővel "kellene" majd lefeküdnöm életem során.:)