Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sokan el tudnak menni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan el tudnak menni az análsextől? Én úgy érzem nem tudnék. Vagy van rá mód hogy úgy is elmenjek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha a csiklodat izgatjàk közben! De arra vigyàzz, hogy hüvelyböl fenékbe vàndorolni lehet, forditva tilos, még gumival is! Hacsak nem cseréltek közben gumit :)
2009. máj. 26. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Szia

Természetesen el lehet menni töle.

De csak akkor ha megfelelöen izgatják a csiklódat közben.

De vigyázzatok a higéniára is. Tehát ezt arra értem hogy hüvelyből a fenékbe át szabad menni, de a fenékből a hüvelybe NEM SZABAD! MAX csak akkor ha elötte lezuhanyzik vagy akkor ha új gumit huz fel.

2009. máj. 26. 12:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem próbáltam az análsexet. És félek is tőle. A barátom többször próbálkozott már, de sosem sikerült eljutnom oda, hogy beengedjem. Így nem tudhatom milyen ha úgy megy el valaki. De ha egyszer megteszem, akkor tudom, hogy nem a legelső alkalomtól kell azt várnom, hogy elmenjek!
2009. máj. 26. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az anál szexet a barátommal, de egy olyan emberrel el sem tudnám képzelni, akit nem szeretek, ez túl bensőséges:) Azt szeretem, ha hátulról csinálja, és elöl pedig az ujjaival. Attól mindig elmegyek.

De volt olyan is, hogy csak hátulról csinálta, és előre nyúlt egy pillanatra, és elmentem.

Vagy a kedvencem, ha hátulról az ujjával, elölről a kukijával csinálja, és ezt felváltva, ettől megőrülök (ő is) :)

Próbálkozni kell, Neked hogy jobb.

De most jut eszembe, ha pasi vagy, akkor más a helyzet:)

Erre a fiúk tudnak válaszolni inkább:)

21, lány

2009. máj. 26. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell feltétlenül csilkó vagy hüvelyi izgatás közben.

Nekem megy anélkül is, persze hangulat kell hozzá, de hatalmas orgazmusod lehet attól is.

Ja, és ne legyen mindennapos az anális szex, mert az azért lássuk be nem egészséges.

2009. máj. 26. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha közben a csiklót vagy hüvelyt izgatják, akkor igen. Én önmagában nem tudok análtól elmenni, kell a csiklósimi mellé. Nameg nem árt, ha nem csak ki-be mozog, hanem a G-pontomat bökdösi a péniszével, ami a végbél felől uúgy elérhető, csak kevésbé intenzív az érzés.
2009. máj. 26. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
Én hatalmasakat szoktam élvezni tőle, de egyéntől függ ez is, mint minden.
2009. máj. 26. 15:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!