Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel tudnám igazán levenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám igazán levenni a páromat a lábáról? Milyen szavakkal tudnám telefonon keresztül felizgatni vagy személyesen mit tudnék tenni az érdekében hogy teljesen begerjedjen?

Figyelt kérdés

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!! Most voltunk fél évesek és nem jut semmi új az eszembe:( Msn-en milyen szavakkal tudnám felizgatni vagy személyesen amikor adott a helyzet is tehát van szexre alkalmunk, akkor mit tegyek hogy teljesen begerjedjen??

Elöre is köszönöm

18/L

2009. máj. 26. 11:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Ja és sajna ritkán találkozunk. Tehát egy szöveg kellene vagy majd ha találkozunk akkor mit tegyek hogy teljesen beinduljon töle?

VÁROM A VÁLASZOKAT!

ELÖRE IS KÖSZIKE!

2009. máj. 26. 11:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit mondj?:Szia édes egész nap rád gondoltam már az is elég volt,hogy benedvesedjen a puncim.A mellem simogatom és azt képzelem,hogy a nyelveddel izgatod a bimbóimat.Ah nagyon fel vagyok izgulva kívánlak bébi nagyon!!!!

Valami ilyesmi.Közben persze duruzsolva kell beszélni és egy két kéjes nyögést is lehet beleiktatni.Fel fog izgulni ne félj!:)

2009. máj. 26. 11:48
 3/16 A kérdező kommentje:

Jó oké

De mondjuk egy sms-ben mit írjak, vagy személyesen mit csináljak?K

2009. máj. 26. 11:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki azt, hogy kívánod akár a szemébe akár telefonon keresztül! Ha ott a helyzet finoman kezd el csókolgatni a nyakát!Simogasd és suttogj a fülébe édes szavakat! Nekem csókolózás közben már az izgató ha kicsit erősebben fogja a fejem ezzel is mutatván hogy férfi!Simizd a fenekét, majd a combja belső felét az ujjhegyeddel! Ha oda kerül a sor itt csókolgasd ill. a combja tövét! Nálam ezek mind befutók!Aztán pedig előre tévedhet a kezed!Nyúlj a fölsője alá és simogatd de nagyon finom! Izgató még a köldök alatti rész!Észre fogod venni,hogy ha izgatja mert ilyenkor lüktet egy kicsit! Azért a melleket se feledjük! Finom kezd el csókolgatni, nyalogatni persze a mellbimbókat is hiszen az nagyon tuti!Ettől be kell gerjednie, aztán meg jön minden magától!
2009. máj. 26. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs azt nem láttam hogy lány vagy!
2009. máj. 26. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor ez nem neked szólt :-)))
2009. máj. 26. 11:59
 7/16 SzSzili ***** válasza:
100%
Főzz valami finomat!
2009. máj. 26. 12:04
 8/16 A kérdező kommentje:

semmi gond

esetleg akkor valami sms szöveget

vagy olyant amit fiúnak tudok mondani, írni vagy csinálni??

2009. máj. 26. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én csókolgatni és nyalogatni szoktam a fülcimpája mögötti részt! Azt tuti befutó!Csókolasd, nyalogasd a nyakát!A hasuk oltári érzékeny ill. az oldaluk, tehát puszilgasd nyugodtan! A combtő náluk is igen érzékeny rész :-))

Mondd azt neki, hogy kívánod, azt hogy el sem tudja képzelni mi mindent csinálnál vele ha most itt lenne veled! Mondd, hogy agyonra kényeztetnéd! Ha megkérdezné mit csinálnál mondd hogy majd megtudod ha találkozunk legközelebb! Indítsd be a fantáziád!

2009. máj. 26. 12:13
 10/16 A kérdező kommentje:

köszike

eddig ez volt a leghasznosabb válasz

2009. máj. 26. 12:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!