Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk nagy része kipróbálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk nagy része kipróbálja a homo-t?

Figyelt kérdés

[link]

szerint a férfiak 46%-a reagált élete során legalább egyszer azonos neműekkel kapcsolatos ingerre, 37%-uknak homoszexuális kapcsolata is volt. A 20 és 35 év közötti férfiak 11,6%-a azonos mértékben vonzódik nőkhöz és férfiakhoz,[5] 10%-uk élete során legalább három évig döntően homoszexuális irányultsággal rendelkezett.

2009. máj. 26. 01:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudok nyilatkozni más férfiakról, de engem sose érdekeltek a férfiak "úgy". Abszolút nem vonzódom hozzájuk.

Viccesen azt is mondhatnám, hogy a leszbikusokat viszont abszolút megértem. :) El nem tudom képzelni mi lehet izgató egy férfiban... mégis szeret valamiért a barátnőm. :$

2009. máj. 26. 01:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok! Hogy mi lehet szexi a férfiben? Hát hmmmmm, szerintem sokminden ;) Szóval hidd el, hogy a férfi test is lehet ugyanolyan szép, mint a női a férfinek. Önbizalmat, nem tudunk a férfiak nélkül élni!
2009. máj. 26. 01:45
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

1., Wikipedia nem releváns információforrás

2., Kinsey a kutatásait az 1940' -es években végezte. Ma már teljesen más eredményt kapnánk.

3., A "reagál homosexuális ingerre" nem azt jelenti, hogy meleghógolyó, hanem azt, hogyha rákacsint egy cukifiú akkor átfut az agyán, hogy de jó lenne farbakapni. De nem törvényszerű, hogy utána meg is teszi.

A Kinsey kutatás szerint 37%-nak volt valós homosexuáls kapcsolata, de tippre ez a szám ma már nem igaz. (túl magas) A 40'-es években valószínű az elszigetelt tehénpásztorok Texasban kiverték egymásnak, innen a fals adat. (főleg, hogy csak amerikaiak között készült a felmérés)

De akárhogyis, még ha pontos is az adat, a 37% nem a "többség"

2009. máj. 26. 10:15
 4/11 anonim ***** válasza:
ha ezt a lányokról kérdezted volna, azt mondom, igen...mivel köztudott, h a tinilányoknál gyakran előjön a leszbikus hajlam, nálam is így volt és majdnem minden osztálytársamnál....de a normális pasik irtóznak attól,hogy egy kicsit is szóba hozza őket bárki bármilyen meleg dologgal...az én párom pl már azért is megsértődik,ha azt mondom neki, h b*zisan áll a hajad...
2009. máj. 26. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Nem, nem próbálja ki a homot a fiúk nagy része.

És köszönjük kérdésedet, nem is akarjuk.

Te már kipróbáltad, vagy igaz rád valamelyik százalék?

2009. máj. 26. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
előző:a kérdező szerintem 80%, hogy meleg...a kérdés úgy hangzik, mintha provokáció lenne és ezzel az ősrégi amerikai statisztikával akarná bizonygatni, hogy a melegek normálisak....
2009. máj. 26. 12:20
 7/11 anonim válasza:
a kinsey által megkérdezettek nagy része sokáig börtönben volt...
2009. máj. 26. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Én reagáltam már velem azonos neműekkel kapcsolatos ingerre, akkora maflást adtam, hogy megfeküdt a kis buzernyák.

A 37 százalékot soknak tartom viszont, a többi valószínű.

2009. máj. 26. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Amerikai kutatus a melegekröl a 1940 években,érdekes bármejik adat annak tudatában,hogy 1957ig büntették a szodomiát,anélkülmeg nincs homosexualitás.
2009. máj. 26. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát..igen. Elég sokan kipróbálják. Csak ugye ezzel nem szoktak dicsekedni..

Én is kipróbáltam. Nemvolt rossz.

2009. máj. 26. 15:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!