Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thurston kérdése:

Úgy érzem, hogy a barátnőm nem tud tökéletesen kielégíteni szexuálisan. Mi lesz így velünk?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy a barátnőm nem tud tökéletesen kielégíteni szexuálisan. Mindig mondja, hogy eddig velem élvezi legjobban a szexet, általában már petting közben is többször a csúcsra juttatom (kézzel és szájjal egyaránt), viszont neki ez nem megy túl jól. Csak hogy egy példát említsek: soha nem tud szájjal kielégíteni, nagyon jól csinálja, és élvezem, de soha nem tudja "végigcsinálni", pedig én addig soha nem hagyom neki abba, és néha nekem is jól ez. És ez csak egy dolog...

Nagyon szeretem őt, és nem szeretném, hogy emiatt forduljon rosszra a kapcsolatunk, de egyre jobban zavar a dolog.

Lehetséges, hogy ez még változik a jövőben, esetleg gyakorlotabbá válik, vagy valami? Vagy ha így nem értjük meg egymást szexuálisan (pedig már viszonylag régóta együtt vagyunk), akkor ez már nem lesz jobb a jövőben sem?

2009. máj. 25. 21:25
1 2
 11/12 anonim válasza:
szerintem is önző vagy! a lányoknak sokkal ritkábban van orgazmusuk, pl nem hiszem h te mindig kielégíted a barátnődet, ő mégsem rinyál itt ilyeneken...
2009. máj. 27. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
itt vagy még?
2013. márc. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!