Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik óvszerrel?

Figyelt kérdés
A pasik általában nem szeretik ugye az óvszert, mert teljesen más mint nélküle. De akkor mit ajánlotok, mit használjunk helyette ha tabit nem akarok szedni? Nyitott kapcsolatom van(lehet elítélni).
2009. máj. 25. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Vannak hüvelykúpok, krémek... de nem annyira biztonságosak legalábbis sztem
2009. máj. 25. 17:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a tabi a legbiztosabb, de az nem véd fertőzésektől. Ha ő is több helyen mártogatja a pemzlit, akkor pedig muszáj lenne gumit húznia és kész! Vannak alternatív eszközök pl. kúp, krém (spermaölősek), de ezek sem védenek a betegségektől, csak az óvszer. Ugyanez igaz a pesszáriumra, amit én sose használnék. Azt mindig aktus előtt kell felnyomni a méhszájra
2009. máj. 25. 17:19
 3/9 A kérdező kommentje:
és az kb. mennyibe kerül?
2009. máj. 25. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
mosd meg a labadat zoknival s amit erzel azt erezzuk mi is szeretkezes kozben :D
2009. máj. 25. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
azért nem szeretik álltalában mert rossz lehet gumiban az egy idegen anyag akár milyEn vékony is ,és nekik is az adja az élvezetet hogy érzi hogy dörzsöli a péniszét a hüvely fala,másrészt azért van nedvessége is és még csúszkál is nem lehet jó érzés én nő vagyok de UTÁLOM!
2009. máj. 25. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha nyitott a kapcsolat, akkor mindenképpen óvszer. Mert a krém és a hüvelykúp véd ugyan a terhességtől, de a nemi úton terjedő betegségektől nem. És remélem, nem szeretnél egy másik nőtől származó hüvelygombától szenvedni...
2009. máj. 25. 17:54
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
ez a zoknis duma szerintem szörnyen bunkó duma ilyenkor ábrándulok ki a férfi nemből...
2009. máj. 25. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Én lány vagyok és én se vagyok oda a gumiért... akkor már a párom érezzem és ne egy műanyagon keresztül... ezerszebb jobb érzés nekem is és páromnak is.
2009. máj. 25. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok,gumival semmit sem érzek,csak fáradok vele.

Próbáld ki a pesszáriumot,ha tabit nem akarsz.Hüvelykúpról hallottam már,de nem tudom,milyen az.Spirál esetleg,de nem tudom,mennyire kellemes,hogy valami van a méhedben (meg azt csak orvos helyezheti fel vagy távolíthatja el).Van női óvszer is,ami felszívódik,de az nálunk nem kapható.

Nyitott kapcsolatnál pedig vagy óvszer,vagy no szex,mivel nagy a fertőzésveszély.Kétszer is voltam nemi beteg,hát mit mondjak,a legrosszabb dolog,ami velem idáig megtörtént (főleg hogy a doki egyszer a prosztatámat is megvizsgálta,ami kellemetlenül érintett).

2009. máj. 25. 22:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!