Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van? Egyedül voltunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van? Egyedül voltunk a barátnőmmel és én kielégitettem és ennyi volt nem akart sexelni!

Figyelt kérdés

Már együtt vagyunk 7hónapja és kb 4szer volt sex szerintem ez nem normális!!:S

Én kielégitem és utánna semmi!

Ötlet?

2009. máj. 25. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

NEM NORMÁLIS?

szerintem a Te felfogásod nem normális.

elő se fordulhat, h te néha nem kapsz semmit? ez egy kiegyensúlyozott kapcsolatban nem feltűnő :) persze, az se korrekt ha valaki csak követel, és nem ad semmit, de ebből amit leírtál nekem az jön le, hogy most kielégítetted, ő épp most nem, és te ezen fennakadtál... nem kéne

szvsz néha belefér, h csak az egyik fél kap

2009. máj. 25. 16:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj h álltalába én adok csak és engem ez már zavar egy kicsit nagyon
2009. máj. 25. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ha ez mindig így van akkor meg elő kell venni azt a dolgot a kapcsolatban, ami mindenre megoldás lehet :) és ami állandóan jelen kell h legyen a kapcsolatokban : a kommunikáció :)

beszéld meg vele

2009. máj. 25. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
MONDD MEG NEKI, hogy ez neked így nem okés... ha nem lehet vele ezt megbeszélni, lépj tovább, annyi normális, szeretetre vágyó emberke rohangászik az utcákon!
2009. máj. 25. 17:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!