Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kell akkor csinálni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell akkor csinálni, ha meglátjuk a szüleinket szex közben?

Figyelt kérdés
Arra vok kiváncsi , hogy mit kell abban a szituban csinálni.Lécci írjatok. KÖCCE
2009. máj. 25. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Kimenni a szobából. Aztán későb ugy csinálni mintha semmi nem történt vna.
2009. máj. 25. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon vicces szitu...te érzed magad gáznak pedig nekik kéne ::P amúgy ,ja csendben kimenni !"bocsi" címszó alatt :D
2009. máj. 25. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyit mondani hogy: Ööö Bocsi.. és sürgősen távozni.

Esetleg utólag is bocsánatot lehet kérni, mivelhogy kopogás nélkül bejöttél a szobába!!!

Ennyi, semmi több.

Ja és nem szóba hozni, meg viccelődni vele utólag.

2009. máj. 25. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig nem veszik észre, hogy megláttad őket, akkor még csak bocsánatot se kérj, mert megzavarod vele őket.
2009. máj. 25. 16:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 16.14-es, miért lennének gázak, ha jól esik, te x idős korodban abbahagyod csak azért mert már "idős" vagy. Ne nevettess... Am szerintem a szüleid vigyáznak, h ne lásd meg őket, ha mégis megtörténik, fogod magad, és gyorsan elhúzol, te is lettél valahogy nem? :D
2009. máj. 25. 16:27
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer hallottam anyámat a barátjával, vékony fal választotta el a szobámat az övétől. Sírva fakadtam és átrohantam nagymamámhoz, pedig már 13 voltam. Nem azt mondom, hogy így kell viselkedni, meg hogy azt hittem, hogy ő nem szexel, csak nagyon rossz érzés volt, hogy nincs tapintattal rám.
2009. máj. 25. 16:40
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
üvöltve ki kell rohanni a szobából...
2009. máj. 25. 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
előkapni a videokamerát, felvenni az egészet, amikor végeztek, akkor hangosan elkiáltod magad, hogy "ennyi!", utána szóbahozni a zsebpénzt és annak emelését valamint a videó megosztókat...
2009. máj. 25. 18:08
 9/13 anonim ***** válasza:

"akkor hangosan elkiáltod magad, hogy "ennyi!"" nah, ennél a résznél ki voltam... :D meg videómegosztó :D:D áhh:D:D

ezen jót röhögtem :D

2009. máj. 25. 18:29
 10/13 anonim ***** válasza:

semmit. ha látják, hogy rajtakaptad őket, elég egy bocsi, ha meg észre sem veszik, akkor pedig próbáld elfelejteni :P

16:40

Ez komoly? sírva? én 8-9 éves koromban láttam meg anyámat meg a pasiját este, és teljes nyugodtsággal visszamentem szundikálni :P esténként is hallom őket, de mit kell ezen kiakadni?

2009. máj. 25. 19:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!