Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire zavar titeket ha egy férfi nem borotválja magát? Illetve az mennyire gáz, vagy fogadható el ha egy igen gyenge szőke szőrzetű férfi nem borotválkozik csak az arcán. Titeket mennyire zavarna egy ilyen srác?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 13:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális...
2009. máj. 25. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Figy az előbb basztak le mert feltettem 1 olyan kérdést hogy a párom nem borotválja magát lent! És engem nagyon zavar! Xal én már nem írok semmit! Ki milyen...nem lehetünk egyformák! de engem nagyon is zavarna!
2009. máj. 25. 13:13
 3/14 A kérdező kommentje:
De alig van szőrzetem és világos szőke, akkoris zavarna ?
2009. máj. 25. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavart egy csöppet,mert amikor oráloztam,akkor a szám tele lett szőrrel..Azóta borotválja magát és sokkal jobb.

Viszont attól a falra tudok mászni attól,amelyik férfinak a mellkasa, a keze és a hónalja le van borotválva..szabályosan undorom az ilyentől

De ki mit szeret,nem mindenki egyforma.

2009. máj. 25. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez ennyire elbizonytalanit akk mé nem borotvalod le?
2009. máj. 25. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
hát orálnál lehet zavarna sőt tuti!
2009. máj. 25. 13:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát a bnőm orálnál nemtudná benyelni olyan mélyen azt a 19 centit hogy szőrős legyen (vagy csak eddig nem akarta :D), am sem egy nagy dzsungel, nagyon kevés a szőrzetem odalent :) 20 /F
2009. máj. 25. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

egy pasi azért pasi mert szőrös

de ezt leirtam már milliószor :D:D

abszolult nem gáz szerintem

L/18

2009. máj. 25. 13:20
 9/14 A kérdező kommentje:
És ha csupaszra szeretné, akkor azért eltűrhető az a kis kevéske igen gyenge szőrzet nem ?
2009. máj. 25. 13:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, mit csinál vagy nem csinál a saját (!) testével.

Az én barátom nem borotválja és ha neki úgy jó, akkor nekem is jó.

2009. máj. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!