Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akarja a párom hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a párom hogy hármasban szeretkezzünk?

Figyelt kérdés
A párom mostanában elég sűrűn felveti hogy miért nem csináljuk valakivel hármasban. Úgy gondolta hogy bevennénk még egy pasit mert ő úgy megnézné. De miért akarja azt megnézni hogy valaki mással vagyok? Ha mondjuk titokban csinálnám ezt akkor én lennék a lotyó,de hogy ő is ott van az úgy rendben van? Egyáltalán nem lehet mondani hogy prűd vagyok és nagyon sok mindenben benne vagyok,de fáj hogy 2 éve együtt vagyunk és ennyit jelentek neki. Egyszerűen nem értem,nekem nagyon rosszul esne és fájna még az is hogy ő megcsókolna egy másik lányt. L/21
2009. máj. 25. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Perverzió. Elég gyakori.
2009. máj. 25. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

én tuti kidobnám, de mert annyira féltékeny lennék:S

de lehet csak egyszeri lenne és ki akaarja próbálni nem??

2009. máj. 25. 11:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Biztos is hogy a kíváncsiság hajtja, de én egyszerűen ebbe nem tudok bele menni.
2009. máj. 25. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan kipróbálnák de nem mindenki mondja ezt ki. ha nem akarod, nem kell belemenned. inkabb ulj le vele és mondd meg neki h h akarhat ilyet ha szeret teged.
2009. máj. 25. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. máj. 25. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez sztem minden pasinak izgatja valamilyen szinten a fantáziáját.

A ti dolgotok eldönteni, hogy elég erős-e a kapcsolatotok ehhez, mert nagyon sok probléma és konfliktus forrása lehet. Ha pedig te csak fogcsikorgatva mennél bele a dologba, akkor megette a fene az egészet...

2009. máj. 25. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon nehezen mentem bele. Mi 4-esbe csináltuk de nagyon furcsa volt.Persze úgy h az elején a párommal voltam és a végén is...ez azért sokat segített, na meg az is h végig figyelmes volt. Ezért el is került ez a féltékenységi roham már amennyire)
2009. máj. 25. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
én tuti belemennék :D
2009. máj. 25. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ilyet csinálni sohasem "csak állandóan mert a szex az k**va jó dolog"!

Hála annak aki kitalálta!!!

2009. aug. 15. 01:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!