Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy nem érzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy nem érzek orgazmust?

Figyelt kérdés
Már vagy 3 pasival feküdtem le, de még egyszer sem sikerült orgazmust elérnem. Egyszerűen, ahogy behatol utána semmi különös érzést nem érzek. Akármeddig is "dolgozik" semmit sem érzek. Kezdem azt hinni, h baj van.
2009. máj. 24. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Szeretted őket????
2009. máj. 24. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Az orgazmushoz a lánynak is sokat kell dolgoznia, a fiú úgy mozog, ahogy az ő ingere viszi. Emiatt ne bánkódj, bár az érzelmek szükségesek. Én az első tartós párkapcsolatomban éltem át 3 hónap után, és onnantól kezdve ráéreztem, hogy hogy kell mozognom. Hüvelyileg meg aztán végképp nem fogsz elmenni, a csiklóra kell koncentrálni. Ha már maszturbáltál könnyebb a dolog, mert tudod, hogy mit kell érezned. Javaslom, hogy orálisan elégíttesd ki magad, vagy kézzel úgy biztos összejön, és irányítsd a partnert. A lovagló pózt ajánlom, ott te irányítasz. A csiklódat dörzsöld a hasához, ha nem megy így se, akkor használjatok vibrációs gyűrűt. Az pont jó helyen lesz. Van olyan barátnőm, aki csak 1 év aktív szex után élvezett el először a barátjával.

Jegyezd meg: nincs baj veled

2009. máj. 24. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:

1 válaszolonak üzenem, hogy igen, mind a kettőt szerettem. Sőt a mostani párom mindennél jobban szeretem.

2.válaszolónak, pedig, hogy a lovagló pózzal kezdtük pont ezért, mert én írányítok, de azon kívűl, míg belémhatol semmit sem éreztem. Már kezdem azt érezni, hogy soha nem is fogh ez összejönni....Ráadásul az a baj, hogy azt hiszi az ő hiábaj, hogy alulteljesített, de ez nem az ő hibája.

2009. máj. 24. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, ez senkinek sem egyszerű, de türelem és gyakorlás kérdése. Ráadásul minden j partnernél előről kell kezdeni az összeszokást. Nem hiszem, hogy bármelyiktekkel baj lenne, csak legyetek kitartóak. Minden esetre ha orálisan vagy kézzel előtte kielégít, akkor mindkettőtöknek jó. (Én már régóta gyakorlom a dolgot, de én se érzek semmi különöset, amikor bennem vannak)
2009. máj. 24. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nincs veled baj. Eljön az ideje. Ne törödj vele ha jó érzés maga a sex nincs gond. Pasiddal meg beszélj, hogy nem az ő hibája. Nekem is barátnőm ilyen cipőben jár nem megy el és én is azt hittem én vagyok a hibás de mondta, hogy majd eljön meg nem velem van a gond stb. Azóta mégjobb az egész mert megnyugodtam én is és ő is.
2009. máj. 24. 22:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy úgy érzem hiába minden nem haladunk semmit sem. Ha a kezével izgat az jól esik, és azt hiszem közel jártam a csikló orgazmushoz, de amúgy meg semmit sem érzek. Kitartó és nem adja fel, de én kezdem elveszíteni a reményt....
2009. máj. 25. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
De nyugi:)Megint én vok az uccsó szóló. Velem gond volt elég nagy. Tettem fel kérdést is, hogy mikor javul meg. Míg görcsöltem rossz volt. 1 hétig semmi. Nem láttam reményt. Utána megnyogodtam segített ma pedig hát had ne nyilatkozzak:D És ő se azt érezte azt az oltári elmentést de érezte, hogy van valami. Szóval ne reménykedj ne törődj vele csak érezd és add át magad az egésznek. Hidd el akkor nem lesz baj:)
2009. máj. 25. 16:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat...tényleg sokat segítettek remélem, hogy egyszer majd tényleg összejön...;)
2009. máj. 25. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!