Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom kielégiteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kielégiteni a barátnőmet. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy már sexelünk nagyba meg minden (azt valamennyire élvezi), ma orálisan is izgattam de nem is élvezte (Ő 18L).Még 1 x sem ment el igazán, a GPONT-ot meg nem tudom sehogyan sem megtalálni, pedig volt alkalmam rá. Annyira szeretem. kevés vagyok? vele van a baj? Kérem segitsen valaki!
2009. máj. 24. 20:47
 1/5 A kérdező kommentje:
17F - vagyok
2009. máj. 24. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Nap mint nap felteszik ezt a kérdést. A lényeg az, hogy üljetek le és beszéljétek meg hogy neki mi a jó. Kérdezd meg tőle hogy ő saját magát juttata már el a csúcsra tehát amikor önkielégítést végzett sikerült elérnie az orgazmus, ha igen akkor kérd meg hogy segítsen neked hogy vezessen téged hogy mit hogyan csinálj.Próbáljátok ki a kutyapózt, ha eddig még nem mert ott jobban lehet izgatni a g-pontot. Ksérletezzetek próbáljatok ki több pózt és utánna beszéljétek meg hogy melyik volt számára a legjobb és persze az is fontos hogy neked is jó legyen. Ne aggódj nem vagy kevés csak néha sokat kell harcolni hogy össze jöjjön a dolog, de hidd el sikerülni fog és ami nagyon fontso hogy engedje el magát, lazuljon ell.

18/L

2009. máj. 24. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Már kutyapózól kezdve mindenféle pózt megpróbáltunk! Semmi nem jöne be, még nem csinált önkielégitést!
2009. máj. 24. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj nem veled van a baj. Van olyan lány aki életében egyszer sem jut el az orgazmusig. Próbáljatok ki minden lehetséges pózt. A G-pont megtalálása pedig nem is olyan egyszerű, van akinek hónapok vagy akkár egy évbe is beletellik hogy megtalálja azt. A G-pont felfewdezéséhez pedig sok idő kell. Ne keseredj el, idővel menni fog. Erre csak azt tudom mondani hogy sokat gyakorolj. Beszéld meg a barátnőddel hogy neki miaz igazán jó. Minnél többet legyetek együtt.

Remélem segíthettem.

2009. máj. 24. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felejtsd el a G-pontot, azzal csak értékes időt veszítetek, és a kutya póz sem a legjobb. Én pl. csak elviselem a párom kedvéért. A kulcs a csikló! A nők kb. 20%-a képes hüvelyileg elélvezni, a csiklóval viszont mindenki! Ha még sosem nyúlt magához az necces! Szerintem próbáld meg orálisan kielégíteni. Ez sokáig eltarthat, de ha egyszer ráérez, akkor menni fog. Én inkább a lovaglást ajánlanám, ott ő tud irányítani, valamint ehhez nagyon jó a vibrációs gyűrű (durex vagy lifestyles). Nagyon puha gumiból van, és tágul, úgy hogy bármelyik kukira rámegy. Ez azért jó, mert ha anatómiailag nem passzoltok össze, az akkor is pont ott van a csiklónál. Ahhoz kéne hozzádörzsölnie a pöckét és össze kell jönnie a dolognak.

Tapasztalatom szerint nem feltétlen a fiú a hibás. A lányoknak kell kitapasztalnia, hogy neki mi a jó, és ugyanúgy dolgozni érte. Hiába liheg a fiú, ha ő nem tesz magáért semmit.

2009. máj. 24. 21:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!