Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az új pasival az első szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új pasival az első szexnél is lefogunk zuhanyozni előtte?

Figyelt kérdés

Elég hülyén hangzik, de úgyértem h a párok szex előtt ugyebár leszoknak fürödni. Nekem rég nemvolt párom, vele csak 2szer feküdtem le de nemzuhanyoztunk le előtte mert nem otthon történt a dolog. Szóval elsőnél gondolom nincs tervben, v ezt most mégis h van? Ha minden egyes szex előtt kell, akkor az elsőnél is? Cs mert értitek azért mégis új pasi, éás ha először fekszek le vele, nemtudom.

Na azthiszem ezt jól megfogalamztam XD Remélem értitek.. :D

L/17

2009. máj. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Én értem mire gondolsz.:D Szerintem ha nem tudjátok előre, hogy le fogtok feküdni, vagy meg fog történni, csak spontán történik meg, akkor nem kell lezuhanyozni előtte.:D Ha már megbeszélitek előre, hogy ekkor és itt fog megtörténni, akkor azért le lehet zuhanyozni.:)
2009. máj. 24. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

hááát ha ahhoz van kedvetek!ez nem törvényszerü ,h lekell!de előjátéknak is jó ötlet!,meztelenül ,csókolozva nincs olyan aki ne lenne kész =) de Én pl mindig frissen ,elötte pár órával fürödve találkozom a barátommal!És ő is ...mindig mondja h gyorsan lezuhanyzik aztán tali...=)

Viszont szex után ha tehetjük mindig elmegyünk együtt zuhanyozni!Egyrészt mert akkor azért megizzad az ember,meg nagyon jó levezetőnek is összebújva fürcsizni=)

2009. máj. 24. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
én mindig lezuhanyzom mielőtt találkozom a párommal de ha nincs is időm akkor is szex előtt mindig elmegyek zuhanyozni de ő is ha velem találkozik. De nem szoktunk együtt zuhanyozni csak ritkán és az is utánna
2009. máj. 24. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem. (:

Köszi mindenkinek a válaszokat. (:

2009. máj. 24. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Már miért kéne lezuhanyozni minden egyes szex elött? Mondjuk mikor elöször feküdtem le vele,mondta hogy szeretne lezuhizni elötte,de csak azért mert nyár volt és mire ideért leizzadt...de nincs zuhany minden szex elött. Szóval mielött taliztok ugyis lezuhanyzol,meg tuti ö is,ugyhogy közvetlen elötte nem szükséges...szerintem.
2009. máj. 25. 15:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!