Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl gyorsan elélvezek, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyorsan elélvezek, hogyan tudnám ezt az agyamban lerendezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nekem az lenne a gondom hogy nagyon gyorsan elélvezek.Egy lánnyal voltam eddig,a kapcsolatunk nagyon jó volt.Kétszer vagy Háromszor bedugtam neki és rögtön elélveztem.Vele szakítottunk ,de teljesen más okból.Azóta volt már másik barátnőm de konkrét szexig nem jutottunk.A gondom hogy amikor magamat elégítem ki akkor is max 1,másfél percig bírom és utánna elélvezek.Olvastam ,hogy ez általában pszichológiai okok miatt lehetséges,hogy amikor az ember nagyon fiatal akkor titokban szorongásokkal csinálja az önkielégítést,és ezáltal az agyába beleég hogy az a lényeg hogy minnél előbb elélvezzen.A kérdésem az lenne hogy szerintetek meg tudom valahogy oldani ezt a dolgot magamban vagy pedig kénytelen leszek felkeresni egy szexuál pszichológust?

Elnézést a terjedelmes írásért,köszönöm annak aki végigolvasta.

Üdv

2009. máj. 24. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csináld azt, hogy ha ilyen gyorsan elélvezel, akkor először olyan 10-20mpként állj meg pihenni, addig ne mozogj hanem kicsit"nyugodj" meg, aztán amikor már ezeket kitudod nyújtani oan 1-2perc környékére és csak utána pihensz, akkor már sokkal tovább fogod bírni. Egyébként vana durexnek egy ilyen "problémára" való óvszere, ezüst szinű dobozban van, azt hiszem "performa" a neve. Ebben vmi zsibbasztó anyag van, amitől tovább bírod. Remélem segítettem.

20/L

2009. máj. 24. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanez a bajom. Várom a további válaszokat. Nekem már volt, hogy gyakorlással húztam kb 40 percig is, de amint az izgalmi állapotban vagyok másodpercek alatt elmegyek. Sokszor kellett a 40 perc alatt szünetelnem. Olyan is volt már, igaz akkor fel voltam húzódva már valamennyire, hogy a gumi felhúzása közben mentem el.
2009. máj. 24. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
19 F voltam, a második
2009. máj. 24. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
amikor önkielégítést végzel próbáld minél tovább bírni áll le pihenj egy kicsit és húzd mindig kicsit tovább,gyakorolj
2009. máj. 24. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak ilyen gondjaim, de ez mind a szorongás, és a megfelelni vágyásból adódik.

Téves felfogás az, hogy ez "egyéni" probléma.

Ebben a kedvesünk is tud segiteni, szavakkal, és megértő kedvességgel.

Ha a párod kedvesen cirógat, amíg pihensz, sokkal jobban tudsz a lelki dolgokra koncentrálni, mint a cerkára.

Hölgyeim, rajtatok is múlik!!

2009. máj. 24. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Így van ez azért van leginkább mert fiatalon gyorsan elakarják végezni mert nem akarják ,hogy bárki is észre vegye mert milyen szégyen vagy nemtudom mert gondolom 12-13 éves fiúnál ha egyedül van otthon nemhiszem ,hogy kopognának a szülei.Megtanítják magukat arra ,hogy minnél elöbb elmenjenek.Ha önkielégítést végzel mielött elmennél állj meg gondolj másra és mikor úgy érzed akkor csináld tovább így egyre tovább fogod bírni.
2009. máj. 24. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom de hát a kettő nem ugyan az akkor se mert például én önkielégítéskor akár 20 percig is bírom de a párommal szinte csak fél vagy egy percig.Az egy más szituáció.17/F
2009. máj. 25. 01:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!