Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még nem volt orgazmusom! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még nem volt orgazmusom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A 21 éves vagyok, barátommal 8 hónapja járunk, és már az ágyjelenet is sokszor megvolt. Neki mindig van a végén orgazmusa, de nekem elmarad. Valahogy mintha a szex közepén az izgatottságom elmúlna és nem marad más gondolatom, h "Te jo ég ezt én nem is élvezem". Pedig neki minden adottsága megvan, ami kell. Már próbált az ujjazással is kielégíteni, de hiába. Velem van a hiba? Mit tehetnénk, h én is elérjem a csúcsot?
2009. máj. 24. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
88%
Jobban rá kellene, hogy hangolódjatok a szexre. Több előjáték... Meg szerintem az is baj lehet, hogy nem tudsz annyira lelazulni és csak élvezni a szexet. Ha jól értem akkor te magadat sem tudod kielégíteni? Meg az, hogy a szex közepén "megunod" a szexet az azt is jelentheti, hogy nem igazán vonzódsz a barátodhoz..
2009. máj. 24. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem veled van a hiba!!!

Sokan a pasitól várják a 'csodát',s közben nem is tudják mit kell érezni, nem ismerik a saját testüket, de elvárják, hogy a pasi tudja mit kell csinálnia...

Nem tudom hogy ez van a Te esetedben is. Ha igen akkor azt tudom mondani, hogy fedezd fel a tested! Próbáld ki mi a jó! Ne legyen benned félelem, csak élvezd!!! Ha már eljutottál egyedül a csúcsra utánna csinálhatod a barátod előtt, majd vele együtt, majd mond/mutasd meg neki, hogy neked mi okoz örömet, s élvezzétek együtt!!!

DE: ne keseredj el, ha nem jön össze sokadszorra sem!!!

Egyszer majd amikor nem is számítasz rá...

Ne szorongj! Ne azon legyél, hogy elmenj, hanem arra gondolj közben, hogy "Ahh ez mennyire jó érzés"

2009. máj. 24. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!