Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj lehet ha a szomszednovel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ha a szomszednovel neha agyba bujjok?

Figyelt kérdés
24 eves vagyok es a szomszedno pedig 32. Nagyon imadja a szexet el es hal emiatt. Van ket gyereke a ferje sokat van kulfoldon (kamionos). Egy este ott voltunk naluk a csaladdal mert csaladi baratok anyumekkal s megkert h maradjak egy kicsit, s ezutan kicsit elborozgatunk majd agyba kerultunk nem elenkezett egyikunk sem egymasnak es minden heten tobbszor agyba bujjunk. A ferje nem tudja es a gyerekek is alusznak mert kicsik (5 es 2 evesek) Ezek utan lehet valami baj kozottunk kesobb veszekedes vagy ilyesmi a ket csalad kozott.
2009. máj. 24. 10:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
mégjó... várd csak ki amég a kamionos csávó rájön :>>
2009. máj. 24. 10:16
 2/15 A kérdező kommentje:
nem fog rea jonni mert mar 1 honapja igy csinalunk
2009. máj. 24. 10:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nyugtával dicsérd a napot :))
2009. máj. 24. 10:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Váljon el, vedd el feleségül! A férjével ne csak eltartassa magát!

Amúgy a kamionosokat sem kell félteni, ők is megtalálják a szexelés módját.

2009. máj. 24. 10:24
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
előbb-utóbb úgyis rájön, na akkor lesz a baj
2009. máj. 24. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Én is akarok egy ilyen szomszéd nőt, de itt nincs, talán költöznöm kéne :D Szerintem nem lesz belőle semmi baj, ha ügyesen csináljátok, csak ne derüljön ki, mert akkor esetleg később lehet belőle konfliktus. 25 évesen én is egy férjes gyerekes 38 éves nővel jártam össze, de az ő férje folyton kereste meg féltékeny volt meg minden, aztán így parás volt. De ha a te nőd férje nem ilyen akkor simán mehet tovább. Sok sikert. De azért járj el gyúrni, ha baj lesz nehogy te maradj alul :)
2009. máj. 24. 11:49
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon erdekes, hogy ilyen esetben, amelyikben srac a "foszereplo", nincs leku**azva. Ha no lett volna, mar egy csomoan leku**aztak volna, biztos vagyok,de ugy latom a valaszolok egy resze vagy azt irta ebbol meg baj lehet, vagy biztatja, azt irvan, hogy ha ugyesen csinalja, nem lesz gond.

Hat nekem mas a velemenyem! En ezt himringyosagnak nevezem! Igen, annak!

Elegge aljas dolog,"kedves kerdezo",hogy nem vagy tekintettel arra, hogy a szomszednodnek a ferjen kivul, meg van ket gyereke is! Ezt tiszteletben kene tartanod!

Nem szamit, hogy a nonek nem volt semmi kifogasa ellene, vagy kikezdett veled, az ilyesmibe nem illik belemaszni!

Inkabb egy szabad not keressel!

2009. máj. 24. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyszer minden titok kiderül! És akkor ha válás lesz, imádkozz hogy ne a kamionos csávó maradjon a lakásba!
2010. márc. 19. 19:09
 9/15 anonim ***** válasza:
dehogy baj! sőt mondd el a férjének is, biztos megért!
2010. márc. 19. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesírási szótár + terhes a csaj..
2010. márc. 19. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!