Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? A férjem nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? A férjem nem akar orálisan kielégiteni, nem is zavarna ha nem tudnám, hogy rajtam kivül más nőket meg rendszeresen. Az ő magyamázata az, hogy azért nem mert ugy érzi ráakarom erőltetni.

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Más nőket meg igen?? És te ezt tűröd? Én ha tudnám, hogy a férjem csal, repülne... Te meg még orális szexért könyörögsz? Pff...
2009. máj. 24. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

rendszeresen kielégít más nőket,vagy kielégítETT?

mert azse mindegy. de ha régen kielégített más nőket,akkor ezt nyugodtan mondd meg neki,hogy ha másoknak képes volt csinálni,akkor neked is megtehetné.

2009. máj. 24. 09:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Azexbarátnőire gondoltam,a multban.
2009. máj. 24. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Előre bocsájtom, hogy én férfi vagyok!

Az ismeretségi körömben volt hasonló szitu. Ezért most konkrétan felteszem a kérdést. Borotválod a puncid, vagy teljesen természetes? Ha teljesen természetes nem lehet, hogy ez zavarja a férjed? Az én cimborámnak ez volt a baja. Ez előző kapcsolataiban a barátnői mind borotválták, vagy legalább fazonra igazították, de a felesége ráhagyta a természetre és ez neki nem tetszett. Próbált vele beszélni, de a felesége teljesen elzárkózott ellene.

Nálatok nem lehet valami hasonló dolog a kiváltó ok?

(Nem akartam bántó lenni!!!)

2009. máj. 24. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
hát ha magától nem csinálja, akk elég nehézlesz meggyőznöd.. éna helyedben nem csinálnék semmit... lehet hogy tényleg ugy érzi ahogy leíartad... ha nem hozod zóba és nem érezteted, lehet kedvet kap hozá.
2009. máj. 24. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

10:28-as vagyok ismét:

A hetero férfiak 98%-a szereti orálisan kényeztetni a párját, mert ez neki is izgató és jó élmény. Ha valaki ezt nem szereti csinálni, annak oka van, de nem az, hogy kényszerítve érzi magát!

Ha a nejem minden órában egyszer megkövetelné, hát én bizony nem mondanék nemet! :D

2009. máj. 24. 10:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én nemtudom elképzelni hogy ne tetnék meg nekem ez alpvető dolog.bár nekem is van egy ismerősöm jó barátnőm és ő is ettől szenved hogy sosem nyalja ki az ura,egyszerűen azt mondja férj hogy ő képtelen lenne egyszer is azt csinálni undorítónak találja.szal vannak ilyen férfisk is ugyan úgy mint vannak olyan nők akik nem teszik ezt meg a férjüknek.írtad hogy az elöted más nőknek megtette.szerintem csak űlj levele beszélni hogy mit tegyél annak érdekében hogyezt neked is megtegye mit változtass met biztosan valmi nem tetszik neki .na ha erre sem lép semmit akor már bibi van akkor simán azért nem teszi meg mert ez már az érzelmi dolgokat teszi előtérbe és az már nem megy neki.ha kezdetektől fogva nem tette ezt meg neked minek mentél hozá ? a szexa legfontosabb egy kapcsolatban legalább is sok múlik rajta .mint ez a példa is mutatja.
2009. máj. 24. 11:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!