Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha hozzászoktam, hogy erősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hozzászoktam, hogy erősen masztizok (pl rezgős vibrátorral) akkor hogy érjem el, hogy a párom kényeztetése is orgazmust váltson ki? L/19

Figyelt kérdés
kb 2 éve vibrátort használok, és szerintem a csiklóm "hozzászokott" az erős ingerhez. Amikor a párom kényeztet az ujjaival vagy nyelvével, akkor azt nem élvezem annyira! Vagyis jól esik meg minden, csak nagyon nehezen tudok elmenni! Szokjak le az erős ingerről? Vagy mit csináljak? Le lehet erről egyáltalán szokni?
2009. máj. 23. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyelőre semmi ne érjen hozzád, majd később a partnered és akkor jobb lesz.
2009. máj. 23. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Sokáig ne csináld vibrátorral. Szépen lassacskán szoktasd hozzá a csiklódat az ujjaidhoz és ujjal csináld. Első pár alkalommal nem fog menni, de ne add fel :)
2009. máj. 23. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:
egy átlagos faszinál biztos nem éred el a célt, a vibri-használás után. nagyon tudni kell a pasinak valamit, hogy a vibri nyomába érjen. szerintem hanyagolni kell a vibrit heteken keresztül, hogy nagyon hiányod legyen, akkor szerintem elér a pasi is valamit nálad.
2014. márc. 14. 04:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!