Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Zuhannyal szoktam maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuhannyal szoktam maszturbálni, ha sokszor csinálom lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

és mások is szokták?

18/L

2009. máj. 23. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy hozzá szoksz ehhez az erős ingerhez, a jövőbeli partnered meg majd küszködhet.
2009. máj. 23. 20:32
 2/11 anonim válasza:
60%
Igen, anyád agyonüt a magas vízszámla miatt
2009. máj. 23. 20:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam, de már leszoktam róla, éppen azért, amit az előző írt.
2009. máj. 23. 20:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
* Előző előtti.
2009. máj. 23. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Használd az ujjaidat helyette vagy ENGEM.:D
2009. máj. 23. 20:38
 6/11 A kérdező kommentje:
hogy értitek,h erős inger??a víz?
2009. máj. 23. 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is zuhannyal szoktam, és mióta azzal csináltam, már nincs kedvem ujjal, mert a zuhany sokkal jobb... és az első válaszolónak igaza van.
2009. máj. 23. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
ez olyan mint nekem: én fiu vok és legeloszor párnával szoktam maszturbálni sokkal jobb mert könnyebben odaképzelek egy jo csajt mind a kezemmel. Szoval sokkal jobb nekem is egy párnával mind a kezemmel de le kellett szokjak rola neked is az lesz a jo :)
2009. máj. 23. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Na ettől énis tartok, lekéne szoknom erről, mert énis hozzávagyok szokva az erős ingerekhez. Párom meg még nincs.. De akkoris.

Bár az előbb is csináltamXD..

Lekell róla szokni. :S

2009. máj. 23. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet sajnos.Azért írom ezt mert kb. 14 éves korom óta csináltam és mire oda jutottam párommal,(3 év múlva..) hogy orgazmus kéne, meg,hogy élvezzem ahogy kényeztet szájjal vagy kézzel akkora feküdtem mint egy fadarab és ő csinálhatott akármit a nyelvével föl,le,jobbra,balra,erősen,gyengéden nem éreztem semmit, ugyanezt kézzel sem.Mondanom sem kell, hogy mennyire el volt keseredve én meg kielégületlen maradtam ha ő csinálta nekem, meg próbáltam bíztatni-dehát mindhiába mert akármit csinált nem éreztem.A végén pedig már teljesen elment a kedve mindkettőnknek a dologtól.Mígnem megkért egy nap, hogy hagyjam abba a zuhanyzós dolgot ha szeretném, hogy visszajöjjön a "férfiúi önbecsülése" és végre ketten élvezhessünk el.MOndanom sem kell, hogy mennyire nehéz volt lemondani róla hiszen tök jó érzés meg minden--de a kedvéért megtettem és magamért is mert akartam, hogy jó legyen úgy is ha ő csinálja nekem.3 hónap "zuhanyszex" mentesség után már egyre jobban élveztem amit csinál és mostmár a szexet is jobban kívánom mert én is élvezem végre :)

Tehát ha szeretnéd, hogy egészséges szexuális életed legyen a leendő, vagy ha van mostani pároddal akkor kerüld az ilyesfajta erős ingereket mert nem lesz jó vége...

2009. máj. 23. 23:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!