Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baratnommel sosem megyünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnommel sosem megyünk egészen a szexig..Innen hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Üdvözletem minden békés fórumpásztázónak!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami számomra jelenleg új, nagyon is, annyira hogy igazából eddig nem is gondolkodtam ezen a kérdésen.

Barátnőmmel mostanság akárhányszor találkozunk mindig az ágyban kötünk ki, de sosem megyünk egészen a szexig. Az a para, hogy mindkettőnknek ez lesz az első, ami önmagában még nem is probléma, hanem azon folyik a "vita" hogy védekezés terén mi legyen. Felvetette a fogamzásgátlót, de azonnal elvetettem azt az ötletet (picit mérges lett, nem tudom miért) a kora (korunk) miatt, én 16 vagyok, ő egy évvel fiatalabb. Felmerült az óvszer, de azt meg ő nem akarja.. Én meg féltem. Semmiképpen nem akarom hogy fogamzásgátlót szedjen, de az óvszer hallatán nagyon húzza a száját, és elég komoly jeleket veszek rajta észre, hogy lépni kellene lassacskán... Nemtudom mi legyen, számomra az a legfontosabb hogy Neki jó legyen, mivel nagyon szeretem, és egyszerűen az a gondolat, hogy a fogamzásgátló szedése miatt a későbbiekben valamilyen egészségügyi problémája legyen, számomra elrettentő! Nem tudnék azzal a tudattal élni hogy az önzőségem miatt tettem tönkre egy nő/család életét! Várok minden építő szándékú ötletet, aki szerint "lúzerek" vagyunk, egészségére, de kérem tartsa meg magának a véleményét. (Vagy fejezze ki kultúráltan.)

Köszönettel...

2009. máj. 23. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pesszárium. Nőgyógyász írja fel receptre, mert pontos méretet kell vennie, és a nőgyógyász tanítja meg a barátnődet használni is. Helyesen használva és spermicid zseléven kombinálva a hatékonysága megegyezik a gumiéval, ugyanakkor sem a nő, sem a férfi nem érez belőle semmit.
2009. máj. 23. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg,hogy miért nem akar óvszert.(Általában a pasik nem szokták szeretni,nem a csajok...)Ha azért,mert fél,hogy kidörzsöli,az óvszereken van alapból síkosító,de lehet is mellé venni (csak olyat,ami óvszer-barát).Az osztálytársaim (két 14 éves lány) is fogamzásgátlót szednek,az egyik rosszul lett tőle...Amúgy egy csomó védekezési lehetőség van,tudod,google a barátod!Viszont az óvszer és a fogamzásgátló a legbiztosabb.Én az óvszert ajánlom,sok szerencsét!

Ja,és semmiféleképpen ne az legyen a vége,hogy nem védekeztek és a megszakításos módszer se jusson eszetekbe,egyáltalán nem biztonságos!!!

2009. máj. 23. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azonban szüzek nem használhatják, hiszen améretvételhez is fel kell nyúlnia az orvosnak, mégpedig igen mélyre.

Létezik női óvszer is, ezt a hüvelybe kell feltenni, de épp ezért ez sem alkalmas szűz lányoknak.

Kivéve, ha a szűzhártyáját ujjal lyukasztod ád. (Elvégre ki írta elő, hogy pénisz által kell megtörténnie?)

Azzal egyetértek, hogy egy 15 éves lány hormonháztartását nem kellene megbontani gyógyszerszedéssel. de ha tovább akartok lépni, akkor nincs más, mint a gumi. Megszakításban ne is gondolkozzatok, abortusz vagy esemény utáni tabletta lehet a vége - bár elég felelősségteljesen gondolkozol a gyógyszerről is.

2009. máj. 23. 15:05
 4/9 anonim válasza:
100%
Szia.Próbálj meg leülni és beszélni a barátnőddel,hogy az óvszer jobb mint a fogamzásgátló.Én is lány vagyok,nem szivesen szednék még fogamzásgátlót.És még neki is most lesz az első,akkor meg szerintem főleg ne szedjen tablettát.Majd később még szerintem.Megpróbáljátok óvszerrel,ha nem lesz jó neki,akkor ő döntése szerint tablettát szed. Remélem kicsit segítettem.
2009. máj. 23. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

hát először is gratulálok neked, hogy tényleg ennyire fontos a barátnőd egészsége. Mert 15 évesen csak ne szedjen fogamzásgátlót: a szervezete még nem fejlődött ki teljesen, a menzesze sem biztos, hogy rendszeres még, úgyhogy nagyon helyes, hogy nem akarod a gyógyszert. Az óvszer jó megoldás volna, szerintem kérdezz rá, hogy miért ódzkodik tőle? Egyébként a spermicides pesszárium is jó ötlet. Ekkora korban (bocs) még ne hormonozzon.

2009. máj. 23. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

szia, nagyon szerencsés barátnőd van hogy ennyire foglalkozol vele. ritka az ilyen pasi, aki ennyire, vagy aki egyáltalán a lelkére veszi a párja egészségét.

én akivel elveszítettem rábeszélt a megszakításosra, megcsalt, gombát kaptam tőle, majd angolosan távozott az életemből(mióta ez volt képtelen vagyok pasival együtt lenni, nem is akarok járni senkivel, pedig ennek már fél éve)

Sztem is az óvszert válasszátok, mond el neki hogy az jó, és csak akkor nem véd jól ha kiszakad, de gondolom te feltutod normálisan helyezni, tehát ettől nem kell félni. Mond el neki hogy attól még jó lesz a szex.

A gyógyszer még szerintem se jó ötlet, majd inkább 1-2év múlva, vagy ha már rendszeresen együtt vagytok.

2009. máj. 23. 15:23
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadóim, tanácsadóim!

Némi gondolkodás után kikövetkeztettem (szombat van, fáradt vagyok, egész napi meló -,-") hogy 15:01 megegyezik 15:05-el (legalábbis reményeim szerint). Az ok arra, amiért fogamzásgátlót akar szedni az, hogy pont annyira szeret, mint én (legalábbis nagyon remélem), és Ő meg azt akarja hogy nekem legyen jó. (Erre vezethető vissza az óvszerkérdés is.) Innentől meg patthelyzet van, hiába vagyok egy kétajtós szekrény, ha rámnéz átmegyek cseppfolyósba, és nem tudok Neki ellent mondani :$ Köszönök minden dícséretet, bár szerintem elég nagy probléma a mai világban hogy meg kell diícsérni valaki azért mert felelősséget érez valaki másért akit szeret... (Részben az is rájátszhat hogy olyan szakmát végeztem, amiben nagyban közrejátszik az anatómia, és ezért tisztában vagyok azzal hogy mi megy végbe a szervezetében/szervezetemben.-->Félbeszakítós módszer kizárva) Mindenesetre nagyon szépen köszönök minden választ!

Utólagos köszönettel...

2009. máj. 23. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Off: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.<-- Lolz.

2009. máj. 23. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyelőre annál többet nem tudsz tenni, hogy vársz/tok!

Lépj kapcsolatba Enikő [nem írtad, de sejtem, hogy így hívják] szüleivel, legalább az anyjával és beszéld meg vele ezt kettesben, majd hármasban Enikőt is belevonva!

Ő bizonyára meg fogja érteni aggályaidat, lesz nála egy pluszpontod is és nem mellesleg ketten bizonyára sokkal jobban bírtok hatni majd Encsire!

Mindenképp az óvszer a legjobb megoldás az elsőre! De ha jól vettem ki a szavaidból:

"azt akarja hogy nekem legyen jó. (Erre vezethető vissza az óvszerkérdés is.)"

Akkor csak azért nem szeretné óvszerrel, mert az neked nem lenne akkora 'élmény'!

Na már most elég lenne ha csak ezt elmondanád neki, hogy neked igenis jó óvszerrel, és akkor talán meg lenne oldva a probléma! De mindenképp előtte szerintem meg kéne beszélni a szülőkkel!

BB7

2009. jún. 1. 19:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!