Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tegyek, ha a párom már 3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, ha a párom már 3 hónapja nem akar velem szeretkezni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat dolgozik, és tuti, hogy nincs másik csaj a dologban, mert akármikor felhívom, mindig fölveszi, és hallom a a kollégája hangját( aki pasi).

Mindig azt mondja, hogy fáradt, és nincs kedve. Én is fáradt vagyok, mert van egy kisfiunk( 19 hónapos), vezetem a háztartást, főzök, mosok, takarítok, boltba járok, gyereket nevelek.mégis lenne igényem a szexre.

Mivel próbálkozzak?

Lassan már elmegy a kedvem a próbálkozástól.

2009. máj. 23. 12:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Mindenképp beszélj vele .Vannak női fortélyok :) Tudasd vele te kívánod őt és mondja el ő miért nem. A fáradság egy kifogás csak szerintem .
2009. máj. 23. 12:15
 2/6 anonim válasza:
100%
Nálunk az a helyzet h nekem kell a férjem szabályosan megerőszakolni, különben semmi nem történne. Baromira unom már és ha szóvá teszem h ő is kezdeményezhetne jön ezzel a fáradt vagyok témával és jól megsértődik. 7,5 hónapos a kisfiunk, tehát én se unatkozom napközben.....nagyon sok ilyet olvasok és nem értem miért csinálják ezt a férfiak. Szóval jó tanáccsal sajna nem tudok szolgálni, de drukkolok h neked sikerüljön vele megbeszélni a dolgot.
2009. máj. 23. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

én megerőszakolnám :D

kezdeményezz, nem fog elutasítani.

2009. máj. 23. 16:10
 4/6 A kérdező kommentje:

De az nem gáz, ha mindig én mászok rá?

Olyan cikis nem?

Egyébként az én párom is jól meg szokott sértődni

2009. máj. 23. 19:39
 5/6 anonim válasza:
100%
17:46-os vagyok. Nem ciki, csak pl ma is megkaptam h szexmániás vagyok :( Minden nap próbálkozok, ebből jó ha heti 1 összejön, ami részemről nem mindig jó, mert lemaradok és utána csináljak magammal amit akarok, mert ő behorkol :( Már elgondolkoztam azon h hamarosan közelgő szülinapomra kérek tőle egy vibrátort :) Talán észbe kap :D
2009. máj. 23. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

hali,férfi vagyok

nekem hihetetlenül jól tud esni, ha a feleségem kezdeményez. az beindít.

egyáltalán nem gáz ha ti kezdeményeztek.

2009. máj. 23. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!