Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amikor a barátnőmet újjazom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a barátnőmet újjazom honnan tudom azt hogy mikor élvezi a dolgot?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy milyen jeleket mutat ha élvezi a dolgot?
2009. máj. 22. 23:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nyög, sohajt...stb. De ha nagyon becsülitek egymást a partneredel, nyugodtan kérdezd meg töle, hogy jól-e esik neki.... Söt az lenne a legjobb, és leülnél vele beszélgetni, hogy neki mi az "elképzelése" az ágyban...
2009. máj. 22. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Az enyém először pittyeg aztán folyamatosan sípol és kiírja a képernyőjére, most jó.
2009. máj. 22. 23:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen! Észrevettem azt is, hogy nyög meg azt is, hogy sóhajt! Mikor megkérdezem tőle, hogy jól esik-e azt feleli NAGYON JÓL! Amúgy a nők pontosan mit éreznek ilyenkor? Azt amit a férfiak mikor elmennek?
2009. máj. 22. 23:37
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

ezt az egyik lány ugy fogalmazta meg nekem, hogy "oylan érzés, mintha folyamatosan a csúcson lennék"

szerintem ha ezt mondta akkor légy elégedett magadddal... esetleg lásd első válaszoló, mond meg neki, hogy szeretnél minél több örömet okozni neki, és kérd meg mondja hogy hogyan jó.

a második válaszon 5 percik nevettem.. :) köszi

nektek meg jó szórakozást :)

2009. máj. 22. 23:45
 5/12 A kérdező kommentje:
De pontosan mit érez akkor amikor például nyög és jólesik neki? Milyen lehet az az érzés Nőknél?
2009. máj. 29. 09:23
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
olyan mint neked ha te elmész..:)
2009. júl. 19. 10:57
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Hihetetlen vagy :D Mit érdekel mit érez nő akarsz lenni ?:D Itt filozofálsz hülyeségekről :D Ha jó neki akkor jó nincs mit taglalni ,tedd a dolgod ő is teszi ennyi :D
2009. júl. 19. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérdezd meg tőle! Biztos meg fogja mondani, ha élvezi.
2009. júl. 19. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
te még sose voltál csajjal, menj ki erről az oldalról, ide csak felnőttek jöhetnek! Ujjazd a konnektort!
2009. júl. 19. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:

senki se tudja hogy az ellenkező neműnek milyen az orgazmus.

még az se szerintem aki átoperáltatja magát más neművé

2009. júl. 19. 14:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!