Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig illik egy nőnek nemi életet élni?
Van közöttetek idősebb, esetleg már nagymama?
hamarosan érkezik az unokám, és így a szex nekem már olyan ciki!
Ez így igaz. Nálunk a sex sosem volt téma, a mai napig nem beszélünk róla. De azért szoktunk védekezni,csak hát ritkán került rá sor,így nem kellett gyógyszer, meg óvszer sem.
Valahogy most jobban hiányzik, talán hormonváltozás miatt.
De itt ezen a fórumon ugy nézem,csak fiatalok vannak, és igazán azt szeretném tudni,hogy a korombeliek (47 vagyok),szoktak-e még szexelni?
Kedves kérdező! A szüleim kb. veled egykorúak, és én nagyon sajnálom, hogy már nem szexelnek... biztos boldogabbak lennének :(
Szerintem mindenképp mondd el neki, hogy még mindig kívánod, szereted, ha a közeledben van stb. De ha nem nagyon szoktatok erről beszélni, akkor marad a testbeszéd, a simogatások. Próbálj kezdeményezni, nyugodtan megteheted, és ha szeret, kíván, akkor ő is reagálni fog rá.
De ha ő nem reagál, akkor kereshetsz esetleg mást is... A lényeg, hogy boldog legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!