Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szüzesség vagy engedjem ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség vagy engedjem ki a fenevadat?

Figyelt kérdés

Bizonyos okokból még nem szedhetek fogamzásgátlót. Múltkor voltam nőgyógyásznál anyukámmal, és mondta a nőgyógyász, hogyha együtt szeretnék lenni a barátommal, akkor egyenlőre a gumi mellett hüvelykúpot kell használnom. Akkor a doki előtt nem mertem bevallani, hogyi igen szeretnék már a barátommal úgy együtt lenni (de igazából nagyon is!!!!), de ezek után hogy mondjam el anyának, hogy mégis? Tippek?

(bocsi de másképp nem engedi kiírni a kérdést)

2009. máj. 22. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Úgysem fogjátok kibírni. Ha ez lesz az első alkalom én azt nem gumiban tenném. A korod miatt nem szedhetsz fogamzásgátlót?
2009. máj. 22. 21:41
 2/11 A kérdező kommentje:

a súlyom miatt eddig nem volt rendszeres a menszeszem, most fogytam 11 kilót, és most kezd beállni, a nőgyógyász mondta, hogy addig ne szedjek semmiképpen amig ez az állapot nem normalizálódik, úgyanis meddőséget is okozhat

már most alig bírjuk türtőztetni magunkat, de nem is erről van szó, hanem arról, hogyan mondjam el anyának, mert mégsem állhatok oda hozzá csak úgy: te anya a barátommal szeretnék lefeküdné, és kéne ez meg az, beszerzed? :D

2009. máj. 22. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szexhez elég bátor és felnőtt vagy, akkor a fogamzásgátlásra való odafigyeléshez is!

Az orvosnál benn volt veled anyujkád is a vizgsálaton vagy miért nem mertél a dokivval beszélni? Az én dokim mindenkit lebezsél a hüvelykúpról, mint fogamzásgátlóról, ő is max. gumi mellé javasolja, de önmagában szerinte semmit nem ér.

2009. máj. 22. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem el tudod intézni. Vagy te, vagy a barátod bemegy egy boltba (gyógyszertárba), és vesz egy csomag óvszert meg hüvelytabit. Ennyi:)
2009. máj. 23. 02:35
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Az elsőt nem gumiban? Akkor hogyan? Gumi és kész.
2009. máj. 23. 03:52
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Lehet én vagyok sík de minek a gumi mellé hüvelykúp? :S
2009. máj. 23. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
23:24-nek igazat adok. Ha elég felnőttnek érzed magad a szexuális élethez, akkor légy felnőtt a fogamzásgátlásban is. Vállalnod kell a szexuális élet minden velejáróját, kockézatás és következményét is. Ez nem játék. Ha attól félsz, hogy anyuci mit szól, akkor még nem vagy elég érett és felkészült a szexuális életre, és jobb lesz, ha maradtok az önkielégítésnél meg a pettingnél.
2009. máj. 23. 14:41
 8/11 A kérdező kommentje:

nem leteremtést kértem...

lehet hogy én fogalmaztam rosszul de szerintem ti értettétek félre

azért nem szedhetek fogamzásgátlót mert az rossz hatással lehet a peteérésemre így később nem lehet majd babám...

az óvszer mellé azért használnék kúpot, mert ha esetleg kiszakad a gumi, akkor szívás van, és nem akarok esemény utáni tablettákat bevenni

és úgyérzem hogy anyukámmal van olyan jó kapcsolatom, hogy meg tudjak vele beszélni dolgokat, csak azt nem tudom hogyan mondjam el neki

2009. máj. 23. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"úgyérzem hogy anyukámmal van olyan jó kapcsolatom, hogy meg tudjak vele beszélni dolgokat, csak azt nem tudom hogyan mondjam el neki"

Nekem egy kicsit ellentmondás ez... Ha meg tusz vele beszélni dolgokat, akkor ez is menni fog, hajrá!

Csak kíváncsiság: hány éves vagy?

Én pl. nem leteremtésnek szántam, csak soha nem értettem azt, hogy valaki a szexhez felnőttnek érzi magát, de pl. óvszert nem mer venni, mert ciki.

2009. máj. 23. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:

17, mernék venni, de itt nem az óvszeren van a hangsúly

barátnőkkel teljesen más beszélni ezekről, mint mondjuk a saját szüleiddel, nem tudsz olyan szabadon beszélni róla

2009. máj. 23. 21:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!