Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj ha a hímvessző túlságos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha a hímvessző túlságosan a hasfalhoz símúl amikor merev? Mitől lehet? Zavarni fog szex közben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ha kicsit lehajlítod, kb 15 fokos szögben, akkor az nem fáj neked? Mert ha nem: szex közben úgyis a hüvelyben lesz, nem fog a hasfaladhoz tapadni :)))

Nem fog zavarni egyébként :) Engem nem zavarna :)

2009. máj. 22. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok... lehet, hogy nem elég a 15 fok :) Próbálgasd meddig megy, de ne szadizd magad.
2009. máj. 22. 18:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát 15fok az nem, de mondjuk derékszögben már nem birom! :s:( de köszi a választ :)
2009. máj. 22. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell derékszög. 30 fok megy? Akkor semmi baj nem lesz.
2009. máj. 22. 18:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ok. Derékszögig nem kell elmozduljon sosem.
2009. máj. 22. 18:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a barátomnak is olyan remekül hasznlja sőőőt:)ne aggódj:)::):):)
2009. máj. 22. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek is ilyen. Jól áll neki. :-) És jól is használja. Nemhogy nem zavaró szex közben, hanem egyenesen jó érzés.

Minden férfinak más és más szögben áll a pénisze, nincs két egyforma, ezen ne görcsölj. És ne is nagyon feszegesd lefelé merev állapotában. Sokan nem tudják, de a merev pénisz el is törhet, és az nagyon fájdalmas.

2009. máj. 23. 14:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Nagyon hasznosak voltak! ;) :):)
2009. máj. 24. 09:54
 9/10 anonim válasza:
0%

hát gyerekek. szerintem el kéne menni orvoshoz, mert ha továbbra is felfele áll, akkor elnyomja az ereket, és elrohad, aztán le kell vágni. : S ez volt rokonommal.

és elég szívás :S a lány sírt. meert a hvelyt szétszaggatta.

2009. aug. 29. 15:17
 10/10 anonim válasza:
Örülj haver hogy neked annyire fel tud állni! Bezzeg nekem nem megy csak derékszögig és mé lefelé görbe is!
2010. ápr. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!