Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utólag kiderült, hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utólag kiderült, hogy a párom 4 napja bennem élvezett el véletlenül! Nem védekeztünk! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
4 nap után már nem sok mindent tehetsz, csak reménykedni tudsz, ha nem akarsz még gyereket.
2009. máj. 22. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani h reménykedj de milyen dolog az hogy négy nap után derült ki?

Miért nem mondta korábban akkor tudtatok volna ellene tenni...

2009. máj. 22. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
4 nap után tényleg semmit nem tehetsz. 72 órás tabit bevehettél volna, ha erre még időben gondolsz.
2009. máj. 22. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mikor voltatok együtt. Barátnőm is így járt többször is, és nem lett eddig terhes. Mondjuk neki ez a menstruációja előtti napokon volt mindig, meg közvetlenül menzesz után. De azért ebben sem lehet bízni. Van akii meg ilyenkor esett teherbe.
2009. máj. 22. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát 4 nap után sajnos tényleg semmit nem tudsz tenni,kérd Istent hoyg még ne ajándékozzon meg egy babával.(mert a kérdésedböl gondolom ,hogy nem akarsz még babát)
2009. máj. 22. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utólag kiderült?

Hazudott?

Most jutott eszébe, hogy :Ja bocsi, 4 napja benned mentem el!

Reménykedj!

2009. máj. 22. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért minimum tört el az orrát, aztán terhességi teszt, meg nőgyógyász. Mást sajnos nem tehetsz...
2009. máj. 22. 21:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogyhogy nem vetted észre? Hiszen az ki szokott folyni utána.
2009. máj. 23. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Utólag kiderült? Ezt nem értem... Nem voltál ott vagy nem tűnt fel, amikor belédélvezett? Szabad kíváncsiskodni, hogy hány éves vagy?
2009. máj. 24. 11:52
 10/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy te sem vetted észre még ha kevés is de az is kifolyik. Nem tudom hány éves lehetsz de elég tapasztalatlan vagy. Hát így utólag már sajnos semmit nem tusz tenni csak reménykedni de ebbe nem csak ő a hibás hanem te is ugyen úgy hisz kettőn áll a vásár.
2010. máj. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!