Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lephetném meg a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lephetném meg a párom szexy ruha nélkül?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy nem vagyok az a modell alkat igy nem tudok szexy fehrneműt felvenni amivel vadíthatok. szeretné a párom ha sztriptizelnék,de nem tudok. hogyan csábíthatnám el mégjobban, most lesz a szülinapja és meglepném :)
2009. máj. 22. 09:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az mit jelent, hogy nem vagy modell alkat? Attól, hogy nem vagy zörgő csontváz, még lehet kimondottan jó alakod. Persze ha 120 kilós donna tonna vagy, az már egy másik kérdés, de feltételezem, hogy azért erről sincs szó. :) Plusz ha a párod veled van, akkor nyilván úgy tetszel neki, ahogy vagy, azzal az alkattal. Akkor tehát mi is a baj a fehérneművel...?
2009. máj. 22. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Hú, még szerencse, h nem vagy modell alkat. Azokon undorítóan néz ki minden ilyesmi.
2009. máj. 22. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 120, csak 65 kg :D, ugy értem hogy valami szexy,dögös rucit szeretnék,de azok nem iagzán állnak jol nekem,mert ugye a bábukra szabták :), tehát mit vegyek fel a sztriptizre sima melltartó meg bugyi? :)
2009. máj. 22. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
65 az teljesen jó, főleg, ha a magasságod is legalább 165 cm, de még az alatt se tragédia. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod a szexy darabokat is, de persze ahogy gondolod. :)
2009. máj. 22. 10:13
 5/7 A kérdező kommentje:
165cm vagyok, a mellem az nagy, szóval nehéz venni rucit,mert vagy szűk hasnál vagy mellbe :D
2009. máj. 22. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy úgy... Nos, akkor nyilván azzal kell dolgoznod, amid van. :D De szerintem az is teljesen jó lesz. :)
2009. máj. 22. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

en is feltem sztriptizelni de tudtam h nagyon tetszene neki ugyh mar jo sokkal elotte osszeszedtem videokat es ellestem nehany mozdulatot. ha megvan a koreografiad, ugy te is nyugodtabb leszel.

ami a ruhat illeti.... szerintem bugyi+melltarto, combfix es vegyel ra 1 bo lenge popsi ala ero inget. szerintem ez az 1ik legszexibb es legklasszikusabb sztriptiz-szereles. az ing nincs ahogy ne legyen jo es eltakarja a plusz kilokat. es 1 regimodi fekete kalappal teljesen eszveszto leszel (amit kesobb ledobsz vagy atteszel az o fejere vagy mikor ledobod a melltartot odarantod a kalapot) a nyakkendo, fekete rovidnaci, stb is mehet de az ing, a combfix es a kalap az alap es ezek tuti jol fognak allni.

2009. máj. 22. 10:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!