Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért van velem? Van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van velem? Van egy gyönyörü barétnőm, mind2 en imádjuk egymást! Amikor nincs velem akkor mindíg fel tud rendesen állni a péniszem, amikor velem van és izgatni próbál akkor nem!

Figyelt kérdés
Pedig izgulok rá és mégsem :S mi lessz itt a baj???És csak mostanában eddig nem volt.
2009. máj. 21. 21:58
 1/7 A kérdező kommentje:

ez így nagyon rossz :S mert látom rajta hogy mindennel próbálkozik és azthiszi ijenkor ez miatta van :S

légyszi segítsetek !!

2009. máj. 21. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ez engem is érdekelne...Az én barátomnak feláll, de bármit is csináljak, nem tud elmenni...
2009. máj. 21. 22:00
 3/7 A kérdező kommentje:

jó az más dolog ! az azért van állatalában mert szerintem máson is gondolkozik közben!

csináljatok 69-et attól elfog menni !!

2009. máj. 21. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó, a kérdező válaszol :):):)

Nem lehet h vmin nagyon stresszelsz?Vmi gond, ami nem hagy?

2009. máj. 21. 22:06
 5/7 A kérdező kommentje:
nem! semmi ijen nincsen ! és tetszik a csaj és énis akarom de nem áll mostanában rendesen :S csak félig meddig kb! :S:S:S:S:S:S:'(
2009. máj. 21. 22:12
 6/7 anonim válasza:
100%
ne maszturbálj annyit...meg ne fantáziálgass mert ott hiába nem vagy stresszes akkor is más
2009. máj. 22. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csináljátok túl sokszor. Mert lehet, hogy te nagyon akarod, kívánod. De atested már nem bír lépést tartani vele. Ha túl sokszor csináljátok, akkor pár nap szünet.
2009. máj. 22. 17:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!