Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás-veszélyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás-veszélyek?

Figyelt kérdés
lány vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy vannak e veszélyei annak ha rendszeresen maszturbálok? van az egézségest túllépő határ?
2009. máj. 21. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Van.

ha evés helyett is csinálod.

egyébként nincs

2009. máj. 21. 21:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2009. máj. 21. 21:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
lebukás. :D
2009. máj. 21. 21:44
 4/12 A kérdező kommentje:
nincs olyan h mjuk amiatt mert nagyon aktívan csinálom, hogy később jön meg a menstruációm?*-) mert mintha tapasztaltam volna...de nem vagyok benne biztos, hogy amiatt lehetett.
2009. máj. 21. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nem amiatt volt, ha fiatal vagy még össze vissza jön meg a mensi...:)
2009. máj. 21. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs :))
2009. máj. 21. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
58%

Pár millió év óta csinálja az emberiség, mégis életben van.

A legnagyobb veszélye, h apuci rád nyit és bucira veri a fejed. :)

2009. máj. 21. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Jah amerikai pite 5, szegény nagyi xD
2009. máj. 21. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem vigyázz a következőkre:

Ne okozz bőrsérüléseket, kidörzsölést kívül. Az már túllépi a normálist!

NE sértd meg belül magadat pl körmöddel. Mindig tiszta legyen a kezed, hogy ne vihess be bacilusokat, fertőzést.

Ha nagyon rászoksz, akkor lehet nem lesz olyan jó, ha egy fiú csinálja majd neked. Legalábbis elsőre, vagy amíg meg nem tanítod neki, hogy neked mi a jó. Szóval számíts arra, hogy emiatt esetleg nem fog elvarázsolni rögtön egy fiú kéztechnikája. Meg ha mindig állandóan azt csinálod, akkor már nem leszel olyan kívánós máskor, és emiatt esetleg nehezebben jössz majd össze valakivel.

Szerintem lehet hatással a menstruációra. Ugyanis a szex alatt is felszabadulnak hormonok. A nők, ha nem csinálják, akár el is ülhet a vágy, de ha csinálják, akkor egyre jobban belejönnek és kívánják. Ez mind a megtermelt hormonok miatt van, amik hatással lehetnek a ciklusra. mondják pl, hogy aki nem csinálja eleget jobban pattanásos is lehet, míg ha csinálja, szebb lesz a bőre, stb.

Zed

2009. máj. 22. 00:52
 10/12 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm (:

főleg Zed válaszát :D:D (K)

2009. máj. 22. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!