Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ti mennyi ideig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mennyi ideig bírjátok visszatartani hogy elmenjetek? Szex közben gondolom, nem önkielégítés közben. Őszintén! Ja és ez elég a csajotoknak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha visszatartod, akkor bajod lehet!
2009. máj. 21. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ha mondjuk 2-3 napig nem volt semmi akkor nem sokáig bírom kb 5-10 perc de ha egy nap az a 2. 3. menet akkro sokkal tovább. Nameg attól is függ milyen pozícióba. Ha a barátnőm van felül úgy tovább lehet bírni sokkal.
2009. máj. 21. 20:16
 3/7 anonim válasza:

Én nekem sikerült 1 óráig is vissza tartani. Ez idő alatt leizzadtam több litert. Az akkori barátnőm 5X élvezett el.

Te mennyi idő alatt élvezel el 5X ? Szerintem neked is a partnertől is függhet.

2009. máj. 21. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor megy több ideig ha előtte sokáig nem volt szex, akkor olyan fél órát tudom húzni.
2009. máj. 21. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
A rekord 1 óra 40 perc, a negatív rekord 4 perc :)
2009. máj. 21. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyban függ a szex milyenségétől(romantikus, vad, nyilvános), a pozícióktól(gyorsan elviszi az embert, ha a lány hason fekszik, és a kan meg rajta), hogy mikor volt előtte szex vagy recska, és hogy mennyire kanos az ember, hogy rendesen felszopott e a leányzó stb. Általában 30-45 perc szokott lenni egy menet, de volt már másfél óra is. Olyan is volt már, hogy sietni kellett, és 15 másodperc alatt kivertem magamnak.

Remélem segítettem, bocs ha vulgáris voltam.

2009. máj. 22. 03:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mennyi idegi bírom amíg ki nem esik a parafa dugó a végéből!
2009. jún. 18. 13:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!