Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Attól, hogy egy pasi nem megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy egy pasi nem megy el szex közben, még élvezi a dolgokat?

Figyelt kérdés

A barátommal pár napja voltunk együtt először, és ő nem ment el... Azt mondta, neki az a lényeg, hogy nekem minél jobb legyen, és tényleg mindent megtett, nagyon odaadó volt... Van is emiatt egy kis lelkiismeret furdalásom... Tudom, hogy én is kielégíthettem volna orálisan, hogy ő is elmenjen, de ahhoz nekem kell egy kis idő (2. vagy 3. alkalommal már oké, de elsőre... )

Szóval attól, hogy nem ment el, tényleg élvezte a dolgokat?

Köszi a válaszokat. :)

2009. máj. 21. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
nem teljesen értem, szex volt vagy petting? mert ha petting volt és csak te elégültél ki - úgy hogy nem is probáltál tenni annak érdekében hogy neki is jó legyen - az szerintem elég szemét és önző dolog. ha meg szex volt és nem ment el, te viszont igen akkor ne törd magad rajta, lesz olyan is mikor a forditottja lesz, majd összeszoktok...
2009. máj. 21. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerinted miért kérdeztem úgy, hogy SZEX KÖZBEN? HM? :D

Igen, volt szex...

2009. máj. 21. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ahogy értem, ez volt az első alkalom kettőtök között, ezért ez így rendben is volt. Szerintem ő azért nem ment el, mert annyira el volt foglalva azzal, hogy neked jó legyen. Majd legközelebb. És neked nem kell mindent megtenned, csak annyit amennyi jól esik neked.

Ez egy nagyon kedves és odaadó pasi :) Örülj neki!

Egyébként ha egy férfi igényel valamit, azt világosan megmondja neked. :)

30/N

2009. máj. 21. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy olyan párod van, akinek fontosabb a te élvezeted, mint az övé. Ez ma nagy szó. Később majd te is kitapasztalod, hogy tudsz a kedvére tenni úgy, hogy neked is jó legyen, és egyszerre elégüljetek ki. Összeszokott, régi pároknál sem megy ez mindig.
2009. máj. 21. 19:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, örülök neki, hogy ilyen fantasztikus barátom van, és nem csak ezen a téren ilyen kedves és figyelmes... :)

2009. máj. 21. 19:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!