Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! A méretről, vastagságr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A méretről, vastagságról mi a véleményetek? De öszintén!

Figyelt kérdés
Kíváncsi volnék, hogy Ti nők igazából mit is gondoltok a hímvessző méretéről, mi az ideális szerintetek, túl kicsit/túl nagy stb.-ről. Ha egy beszélgetés alkalmával szóba kerül a nők nagyrésze úgyis azt mondja hogy nem fontos! DE ez tényleg így van? Szeretném ha most őszintén elmondná mindenki hogy hogyan is gondolkodik a dologról. Elvégre ez egy annim dolog it és most. Köszi....:)
2009. máj. 21. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Már megint 1 ilyen kérdés.

Miért görcsölnek a srácok mindig ezen?? X)

Nem a méret a lényeg.

2009. máj. 21. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már az 1000. ilyen kérdés mi lenne ha elolvasnád azokat a válaszokat. És nem a méret a lényeg hanem hogy tudja használni na jó meg ami állva is 3 cm az talán tényleg pici:)
2009. máj. 21. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon kicsi, nem jó..ez alatt értem a 10 cm alattit..na az kicsi. Szerintem a 14 feletti már elég, én a nagyot nem is szeretem és nem is kéne. A vastagság..ha nem ceruza méretű, akkor jó. Én a vastagat sem szeretném kipróbálni..olyan átlagos 16 cm, nem túl vastag nekem tökéletes. És őszinte voltam :)
2009. máj. 21. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igenis számít a méret. Oké, nem sok tapasztalatom van, a férjemen kívül 1 valakivel voltam, de elég is volt. :S Hosszúságra oké volt, de elég vékony volt.

Szerintem a hosszúság annyira nem számít, inkább a vastagság, de az nagyon.

2009. máj. 21. 18:27
 5/9 anonim válasza:
100%
18:25 ös válaszolótól kérdezném hogy ami 10 és 14 között van arról mi a véleménye?Pl:11cm
2009. máj. 21. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vastagság azjo ha vastag de nemiskell oan dezodornál nagyobb átmérőjű vagycsak nekem van ienre szükségem??méret meg igazábol mind1 nemsok Cm a hüvely ugyttudom (min 10 centi kéne de ha több azcsak jobb )
2009. máj. 21. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát a 11 is elég kicsi..de attól függ,hogy használják. Lehet olyannal is jó a szex, ha ügyes a pasi. És valóban 10 cm a hüvely, szóval 10 alatt ne legyen azért.
2009. máj. 21. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekszülésig nem olyan jó a vastag, mert behatoláskor enyhe fájdalmat okoz, ami visszaveti az izgalmat. A közepes a legjobb

Gyerekek után jól jönne a vastag. Az még neked nagyon messze van.

2009. máj. 22. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
20/5 ez alap
2009. máj. 22. 17:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!