Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kell jól ujjazni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell jól ujjazni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy jó legyen a csajnak :)

Lassan érdemes kezdeni, 1 ujjal. Csak akkor hatolj be, ha érzed, hogy eléggé nedves.

2009. máj. 21. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ált. úgy szoktam,hogy a g-pontra nyomást gyakorlok a mutatóujjammal,eddig az összes közül ez jött be a barátnőmnek a legjobban.
2009. máj. 21. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:
és hogyan tudom h hol a G pont??
2009. máj. 21. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
95%

A 16:09-os hozzászóló vagyok.Hát nekem történetesen ez egy évbe tellett,mire megtaláltam,mivel én azt olvastam,hogy a g-pont a hüvely bemenettől nincs messze,és én ott keresgéltem,de nem találtam.Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes,mivel a barátnőm csak misszionáriusban tud elmenni úgy,hogy ő is mozgatja a csipőjét,és ezeknél a mozdulatoknál volt valami szokatlan,ami nyomta a péniszemet.Majd egyszer előjátéknál megpróbáltam az ujjammal megkeresni,hát jó mélyen volt,majd megkérdeztem,milyen érzés,ha ott megnyomom.Hát a reakcióból (vonaglás és nyögés) rájöttem,mi lehet az.Meg kérte,hogy csináljam tovább,mert fenomenális érzés.

Hozzáteszem,hogy minden nő más.Azt tudom tanácsolni,térképezd fel belülről,rá fogsz jönni,hogy mi az,olyan mint egy dudor.Felül keresd:) De mondom,nekem egy év kellett hozzá,hogy megtaláljam.Úgy tűnik,ennyi idő kellett nekem,hogy kívül-belül teljesen megismerjem a barátnőmet.

2009. máj. 21. 16:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!