Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyiben más a srácoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben más a srácoknak gumi nélkül szeretkezni mint gumival? Hamarabb elmennek így?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 08:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem hogy a srácoknak más, de a csajoknak is teljesen más.

legalábbis én személy szerint utálom a gumit, nem azt mondom hogy rossz úgy (mert a szex nem rossz) csak feleannyira érzi az ember a másikat. nem közvetlenül érintkeztek, ami kb olyan mint zokniban fürdeni :D

2009. máj. 21. 14:03
 12/14 anonim ***** válasza:

fürdeni :DDD

lábat mosni , a nagy hévben elírtam.

2009. máj. 21. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Utálom a sima gumi szagát. Az ízesített óvszer, hiába nem én kapom be, jobb. És persze állandóan leáll, mert az izgalom nem jön át közvetlenül. A csajom szereti az epres óvszert, szerinte nincs mellékíze, úgyhogy azzal igazi móka és kacagás, mert ha elszáll az ihlet, újból "felszop" és közben élvezi az epres nyalókát :)

De ha lehet, elkerülöm a gumit.

2009. máj. 21. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.

na az ízesített óvszerektől meg a falra tudnék mászni. óvszerrel orális szex egy kapcsolatban....áhh

na úgy tényleg nem érezne semmit szegény srác.

belegondolok hogy ha ő úgy csinálná nekem, hogy valami átlátszó cucc van a puncimon, ami mesterségesen síkosított.. semmi értelme

2009. máj. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!