Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ennyi homofób a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi homofób a gyakorikerdesek.hu-n?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 04:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Különbek, mert felvállalják? Én felvállalom, hogy nem vagyok meleg, sőt tudok gyereket is csinálni, szaporodni.
2009. máj. 21. 09:25
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Én leszbikus lány vagyok, és okádhatnékom van azoktól, akik felvonulni járnak. Gusztustalan magamutogató hülyék. Szerintem van köztük olyan is, aki csak a fesztivál kedvéért mondja, hogy meleg.

De ezért miért kell minden meleget/leszbikust utálni? Engem is sokszor lenéznek, pedig külsőre meg nem lehet mondani rólam, csak a gyűrűm alapján, nem híresztelem magamat, meg semmi. Csak úgy vagyok, és nem tehetek róla, nekem is évekbe telt, mire elfogadtam. Talán bűn?

2009. máj. 21. 10:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A normálisokkal nekem sincs semmi bajom, mint pl előző hozzászóló. A magamutogatást és feltűnősködést utálom, meg a magunkat másokra kényszerítést... Azt se szeretem ha egy hetero pár nyalja falja egymást az utcán feltűnően, mert az nem oda való. Kicsit vulgárisabb példa: a szarás is természetes mégse az utcán csinálja az ember... (már aki...)
2009. máj. 21. 11:12
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
Melegfelvonulásra van pénz, bezzeg az egészségügyet meg évről évre építik le.
2009. máj. 21. 11:15
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Igen, de ezzel az erővel évente több milliós (vagy inkább milliárdos?) költségű tüzijátékra is van pénz, ami szerintem erős túlzás. A hülye "Szexi vagy nem" típusú műsorok pénzelésére és pénznyereményre is van pénz. Ezzel szemben iskolákat, kórházakat zárnak be. De ezek nem csak a melegfelvonulásból erednek. Az előbb író leszbikus lány vagyok, írtam, hogy utálom ezt a magamutogató értelmetlen hülyeséget, és azokat is, akik azon részt vesznek, éppen ezért nem nézem. Nem megyek el, nem nézem a tévében, és egyáltalán. Így kéne cselekedni, nem szidni orrba-szájba, és gyűlölködni, mert felesleges. Arról nem is beszélve, hogy olyanokat is gyűlöltök, akik legkevésbé sem érdemlik meg.
2009. máj. 21. 11:40
 16/23 anonim ***** válasza:
88%

"Igen, de ezzel az erővel évente több milliós (vagy inkább milliárdos?) költségű tüzijátékra is van pénz, ami szerintem erős túlzás. A hülye "Szexi vagy nem" típusú műsorok pénzelésére és pénznyereményre is van pénz."

Tűzijáték augusztus 20-án nagyon régóta van és nemzeti ünnepünk, ne pont onnan sajnáld már a pénzt...

A szexi vagy nem pedig a Viva (vagyis a Vivát birtokló cég) birtokában áll, magán tulajdonban ezért hogy ők mire költik a pénzüket nincs beleszólásod, szóval ez a hasonlat orbitális baromság, semmi köze az államhoz.

2009. máj. 21. 11:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Már habzó szájjal olvastam a kommenteket, és a vége felé lettem egyre idegesebb. Szerencsére az előttem lévő hozzászóló megelőzött, így nem kell új billt. vennem.
2009. máj. 21. 11:55
 18/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem csak itt vannak homofóbok, hanem mindenütt. És miért? Mert a homoszexualitás nem normális dolog. Akárki akármit mond, akár felvonul, akár 4 fal között intézi, ez akkor sem normális. Megmondom, hogy én is homofób vagyok, de nem hangoztatom a véleményem, nem lőném tarkón egyiket sem, mert ez nem az én dolgom, nem vonhatok ítéletet fölöttük.

De jogomban áll elítélni a homoszexualitást, és jogomban van azt mondani a homoszexuálisokra, hogy nem normális a szexuális beállítottságuk.

A felvonulástól felfordul az én gyomrom is, de tőlem aztán senki sem hallja, hogy "büdös meleg, húzz a p*csába!".

2009. máj. 21. 12:22
 19/23 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi erővel a heterókat is ellehetne ítélni,mivel felveszi videóra hogyan b*ssza meg a csajt.Undorító az ilyen is.Én a pasikat szeretem.És csaj vagyok.

Mi a r.. életnek kell a melegeket elítélni??? bánt az téged??

és az egészségügy helyett inkább a menhelyeket kéne támogatni!!

2009. máj. 21. 14:16
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 14:16

Igen, az emberek helyett a redvás, betegségeket terjesztő macskákat kell támogatni. Eszednél vagy?

Amúgy meg

" Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

2009. máj. 21. 15:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!