Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy 'izgulok'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy 'izgulok' a női lábakra?

Figyelt kérdés
A női lábfejek, talpak eszméletlen módon tűzbe hoznak. Van, hogy szeretkezés elött, a hölgy lábát simogatom, nyalogatom, a két lábát összefogva szerzek magamnak örömöt. Sőt, van, hogy a végén a hölgy lábára élvezek :S
2009. máj. 20. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze,lábfetisita vagy! És ez teljesen normális! Nekem is van egy ismerősöm,aki pl. nem tud olyan nővel kapcsolatot kezdeni,hogyha nem tetszik neki a nő lábfeje.
2009. máj. 20. 23:52
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem, ez annyira nem normális, amúgy Lábfétisnek hívják, de szerintem ezt te is tudod. Itt ugyanis többről van szó, minthogy szereted a társad minden testrészét.

Ha olyan hölgyet találsz, aki ezt díjazza, akkor szerencséd van. Nem tudom, hogy a nőknek ez mennyire jön be?

Engem az érdekelne, hogy ez jobb neked, mint a hagyományos szeretkezés? Azt is kívánod ennyire? Vagy ugyanolyan jó?

2009. máj. 20. 23:53
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

Szia! Ne haragudj, nem személyeskedésből mondom és nem is akarlak megbántani, de én nem tudnék ilyen pasival járni. Nekem ez már túlzás lenne, hogy nem is én jövök be neki igazán hanem a lábam:S

Bocsi még egyszer, csak nekem ez a véleményem!

2009. máj. 21. 00:24
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
mindne normális ami két embernek jól esik ez két embbre tartozik
2009. máj. 21. 00:43
 5/10 anonim válasza:

Illuzió. Csak illuzió, barátom!

Ismerd meg alaposabban a nőket, nézzűd meg soknak a lábát, csókolgasd őket, gyönyörködd ki magad bennük minél alapossabban és ahogy megismered őket, majd elmulik az egész!

Ugyhogy addig örülj amig egy nő láb ennyire izgalomba tud még hozni!

2009. máj. 21. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Mintha csak a párom írta volna :)

Csak annyiban nem, hogy ő nem kérdezné meg, hogy ez normális-e. :)

Egyébként ez mind-mind nagyon jó dolog, és annak a válaszolónak, akinek amiatt nem jön be, mert akkor nem is ő, hanem a lába kell a pasinak: ugyanez a dolog más felfogásban, hogy hihetetlen izgató, hogy egy testrészem, ami szorosan nem is tartozik a szexualitáshoz, nem minősül sem elsődleges sem másodlagos nemi jellegnek, ennyire felkorbácsolja a párom vágyait :)

És ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a testem többi része hidegen hagyja. Mindössze a láb is ugyanolyan fontos, mint a szemem (tekinetem), popsim, cicim, stb. illetve maga az összhatás.

Persze nem jöhet be mindenkinek minden, de én azt mondom, nyitottság! Nem árt néha elszakadni kicsit a klasszikus, szokványos, bevett dolgoktól, néha nagyon kellemes meglepetések tudják érni az embert :)

2009. máj. 21. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez nem normális!

Nem mondom, hogy káros, vagy rossz. Nekem biztos nem, mert én sem akarom megd..ni más lábát, meg az enyémet sem senki. És önmagában az, hogy a fiú megcsókolgatja párja lábát, vagy hogy a lány örömet szerez a fiúnak a lábával, az úgy normális.

De most olvastam egy lábfétises sztorikat tartalmazó oldal, és ezek a srácok rendesen "megd...k" a nő talpát? vagy lábujjait? Szal a lábbal közösülnek testileg, lelkileg! Ez a része kérem nem normális!

2009. máj. 21. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben semmi rossz!

Peldaul en is,elobb nezem meg a no labat mint a popsiat vagy a mellet!

2009. szept. 22. 02:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Kinek ez, kinek az jön be, ezért szerintem nem gáz. Ha találsz olyan partnert, akinek ez úgyszintén bejön, akkor nincs probléma.
2010. febr. 5. 19:59
 10/10 anonim válasza:
engem is lázba hoznak a női talpak föleg a nagyok.
2010. júl. 16. 19:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!