Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy lány miután elveszíti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány miután elveszíti a szüzességét, mennyi időre van szüksége, hogy a szakadás, egyebek begyógyuljon és igazán élvezni tudja a szexet?

Figyelt kérdés

A kérdéses lánynak vagyok a barátja :)

Az a helyzet, hogy lassan eljutunk odáig, hogy lefeküdjünk egymással. Olvasgattam itt pár kérdést/választ, hogy egyeseknek fájt az első együttlét, mások semmit se éreztek. Viszont arról nem találtam semmit se, hogy mikor gyógyulnak be a dolgok odalennt és mikor válik fájdalom mentessé az aktust. Szeretném boldoggá tenni a barátnőmet és a lehető legkevesebb fájdalmat okozni. Tud Nekem valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm.

2009. máj. 20. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal a szűzhártya átszakadása után nem lesz seb, a szűzhártya magától elszárad. Nem ez okozza igazán a fájdalmas együtt létet, persze ez is benne van, hanem inkább az, hogy ugye eddig nem volt semmi iylesmi dolog ahüvelyben így nem tágul olyan gyorsan. És nekem pl. az fájt, hogy nagyon veszített. Pár alkalom után elmúlik ez az érzés, mert jobban tud majd tágulni.
2009. máj. 20. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
*feszített
2009. máj. 20. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez tényleg egyénfüggő.Pl. az én barátnőm is szűz volt,de mivel sokat sportolt (összesen kb. 12 évet) neki nemvolt szűzhártyája.Az első együttlét előtt bő 3 órás előjáték volt és nagyon nedves volt,igy nem fájt neki,sőt,élvezte is.
2009. máj. 20. 23:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első kommentelő válaszát :)
2009. máj. 21. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában kb egy hét de tényleg egyénfüggő... Mi az első után együtt voltunk másnap is, utána is... csak arra kell vigyázni hogy a lány irányítson, és óvatosan... és ha fáj neki, akkor abba kell hagyni, ennyi...
2009. máj. 21. 11:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!