Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy érzem túl tág vagyok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem túl tág vagyok! Miért van ez?

Figyelt kérdés

2 éve vesztettem el a szüzességemet, az első emberrel akivel szexeltem azzal kb 3szor összvissz... az utána lévővel kb 2szer, amostani barátommal pedig 1 éve élünk szexuális életet. Igaz a mostani barátommal már több mint egy éve szeretkezünk viszont azért elég durvának érzem, hogy már most tisztára tág vagyok...:S

Akkor mi lesz pár év mulva ? Vagy majd egyszer szülés után? Bele se merek gondolni...

17/L

2009. máj. 20. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelytorna! Erősíti az izmaidat :)
2009. máj. 20. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

Ne stresszelj. Még mindig ott a popsi, ha valaki igazán szűk élményt akar tőled.

És egyébként is, 17 évesen én mindig tágabb csajokért imádkoztam, hogy el ne durranjak az első másodpercben, ahogy beléhatolok. A fiatalabb fiúk azért is nyomulnak néha idősebb csajokra, mert sokkal nagyobb szexuális önbizalmat kapnak, amint egy kicsit is vissza tudják tartani magukat... Szóval lehet, hogy amit te ijesztő tágnak érzel, az nagyon bejön a korodbéli fiúknak....

2009. máj. 20. 17:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én attól félek hogy a barátomnak biztos jobb volt mikor még szűkebb voltam...popóba meg akarta már nem 1szer nem 2szer de nagyon jól tudja h nem engedem oda
2009. máj. 20. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

intimtornázz, és akk majd össze tudod szorítani a puncid:D

úgy is gyakorolhatsz, hogy amikor pisilsz, mindig megállítod és újrakezded, mert az is erősítő azt a bizonyos PC-izmot.

Sok sikert.

2009. máj. 20. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még egy tipp: hordj gésagolyókat, az izgalmat is okoz és tornáztatja a hüvelyedet bármilyen körülmény között. Igaz, kicsit csilingel :)
2009. máj. 20. 17:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!