Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mindenáron meg akar d. gni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenáron meg akar d. gni, de ettől függetlenül tetszhet neki a külső? Pl az arcom?

Figyelt kérdés
Vagyis a fiúk akkor is megdugnák azt a lányt aki nem olyan szép? Bocs a kifejezésért.
2009. máj. 20. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Hidd el nagyon sok ilyen fiút ismerek..

Például van egy "barátnőm" aki a fél várossal lefeküdt már, pedig olyan dagadt, olyan undoriítóan néz ki, tiszta igénytelen az egész csaj...

Előbb vesztette el a szűzességét mint én, és nem nagyképűségből, de pedig én szépnek mondott csaj vagyok, sokan akartak járni velem ( most nem tudok rola h akar-e valaki mert 1 éves kapcsolatom van :P )

szóval lényeg a lényeg : a legtöbb fiú úgyvan vele : lyuk-lyuk, egyremegy, mindegy milyen a "csomagolás" :S

persze vannak kivételek is.

2009. máj. 20. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most magadat szeretnéd vigasztalni? Amúgy nem, ha nem tetszel neki és dugni akar akkor csak meg fog dugni.
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Helló, a "fiúk" túl tág, ha ekkora sokaságra vetítesz, biztos lesz néhány olyan, aki büdös fogatlan öregasszonyokra gerjed :)

De ha úgy átlagosan veszed, akkor a legtöbb fiú a kedvességet és hajlandóságot ( olvassatok Éjfélkapitányt!!!) értékeli. Azaz a vonzó nőiesség nem feltétlenül esik egybe a tökéletes szépségért.

Pl. volt egy barátnőmnek egy barátnője, akinek nagy orra volt és látszott a nyúlszáj-műtét utáni heg. Mégis olyan bájos és szexi volt, hogy ha nincs az a barátnőm, bizisten ráhajtok... :)

4/8 anonim ***** válasza:
61%
Egy bizonyos kor és "tapasztaltsági szint" alatt meg.
2009. máj. 20. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szólók, és Kedves kérdező!

Túl kevés az információ ahhoz, hogy megítéljük a helyzetet.

Pl.: Ha 1 hete húzod az agyát(megfoghatja,nyalogathatja a melledet, de nem mehet tovább)egy huszonéves srácnak, akkor érthető, hogy meg akar dugni.

De 3-4 hete bírja, hogy nem mászhat a bugyidba, akkor nem csak lukra hajt...nem küzdene ennyit egy szexért...azt megkaphatja minden szombaton valamelyik discoban...

Szóval, ha nem 16-17-18 éves és kibírt szex nélkül veled/melletted 3-4 hetet, akkor szerintem nem csak megdugni akar...

És hozzátenném még azt is, hogy van a baráti körömben olyan srác, aki teszteli a csajokat ezzel...ha korán adja magát(persze kihasználja a helyzetet)akkor lapát...Mondjuk a korán is relatív 18 alatt sztem 2-3 hónap a minimum. 20 fölött a 3-4 hét is elfogadható...

2009. máj. 20. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem talál jobbat, és dugni akar, akkor megdugja azt is, aki nem szép.
2009. máj. 20. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez a fiú 1 éve nem látott engem és most azzal jön hogy d.gjunk egyet ...
2009. máj. 20. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha egy éve nem is találkoztatok, akkor elég egyértelmű, hogy mit akar!

Nem számít neki, hogy hogyan nézel ki, egyszerűen csak arra kellenél neki, hogy szexuálisan kielégítsd, aztán lapát!

2009. máj. 21. 12:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!