Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm szűz és nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szűz és nagyon szégyellős mit tegyek hogy segítsek neki a szégyellőség leküzdésében?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fontos,hogy ne erőltess semmit! Légy gyengéd és csak szépen lassan menj egyre lejjebb.Ha látod,hogy nem jó neki,hagyd abba,de úgy gondolom,ha gyengéd vagy vele és érezteted,hogy biztonságban van,ami egy lánynak nagyon fontos,akkor nem lehet baj és hamar feloldja gátlásait :)

18/L

2009. máj. 20. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Add meg nekem a telefonszámát:)

De előbb mond meg,hogy hány éves,nehogy túl fiatal legyen.

2009. máj. 20. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek sokat a szexről/pettingről. Öntsétek szavakba a vágyaitokat is. Nálam ez segített. Ma már nem vagyok szégyenlős. Ha élőben nehéz erről beszélni, akkor msn/e-mail...Mi így csináltuk.
2009. máj. 20. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha fekszik előtted és engedi levenni egy ruhadarabját, akkor dicsérd meg h mennyire szexi, hogy ennél szebbet még nem láttál :) nekem ez segített
2009. máj. 20. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg a türelem. Ne sürgesd, hanem ellenkezőleg, biztosítsd, hogy van elég idő, nem kell semmit elsietni, te úgyis ott vagy mellette. Testileg meg vezesd rá, hogy mi meg hogy a jó. Éromts meg sokat,csókold szenvedélyesen, aztán néha térj át a nyakára, és így tovább, fokozatosan ismertesd meg a testi gyönyör apró állomásait. Idővel ő is egyre inkább kedvet kap hozzá, csak légy türelemmel!
2009. máj. 20. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam a barátnőim közt, hogy ha úgy érzik, megtalálták életük nagy szerelmét, aki mellett jóban-rosszban egy életen át kitartanának, lehull minden gátlás. Még a szégyellősebb barátnőmről is! A gátlásosság és szégyellősség egy önvédelmi mechanizmus. Azt tanácsolom, ne akard széttörni. Ha eljut a kapcsolatotok olyan mélységbe, ahol ő teljes biztonságban érzi magát, magától kinyílik ,mint egy illatos virág.
2009. máj. 20. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! minden estre légy nagyon gyengéd és megértő ,haa ruhadarabokat veszed le róla csináld lassan és dicsérd mindig hogy nagyon szép vagy nem kell szégyelned és kövesse ezt csókok mindig ott ahol éppen jársz. én is az voltam régebben nagyon és ez segitett idővel elfogadtam és megnyugtatott ez a viselkedés .szerintem neked is segitségedre lesz ez
2009. máj. 20. 17:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!