Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nem tudok elélvezni csak pettingelés kor. Ha oda kerül a sor a behatolásra nem tudok élvezni, velem van a baj?

Figyelt kérdés
elégnagy szex ulás vágyam vágyok a szexre,
2009. máj. 20. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
szia. kezdetnek, fiú vagy vagy lány?
2009. máj. 20. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szűk vagy? Egy halvány fájdalom a kezdetén lenullázhatja az előjáték által felkeltett izgalmat. Óvatos behatolás, síkosító rásegítésnek, és idő, ha ez a probléma.
2009. máj. 20. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi probléma. Nem tudom, hogy fiú vagy e vagy lány. A lányok magát a behatolást nem mindig szeretik úgy, mint a fiúk. Ha pedig fiú vagy, biztosan lelki okai vannak. Bizonyítani akarsz a lány előtt, ez viszont gátlásokat szül benned, ettől pedig lekókadsz. Nincs baj, majd elmúlik. Az én pasimmal is volt ilyen eleinte, de türelmes voltam és megértő és el is múlt. Azóta ő a lepedők királya, a paplanok ördöge.
2009. máj. 20. 19:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!