Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Lehetséges az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lehetséges az, hogy rendes aktus közben (tehát a pénisz a vaginában van, és nem történik kézzel izgatás) csiklóorgazmusotok van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Igen,abban az esetben,ha a csiklót dörzsöli a pénisz.Az nagyon szuper,amikor egyszerre sikerül mindkettő.Bár nekem olyankor a csikló,de van úgy,hogy a hüvelyi orgazmusom nem olyan intenzív.
2009. máj. 20. 10:29
 2/11 A kérdező kommentje:
De hogy tudja dörzsölni, amikor bent van ?
2009. máj. 20. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Misszionárius pózban,jól rád döl a srác,kicsit széthúzod esetleg a nagyajkaidat is...lényeg,hogy ott lennt érintkezzetek,amennyire csak tudtok.Az viszont fontos,hogy ne csak "ki-be",hanem körözzön is a péniszével.
2009. máj. 20. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Hát én élvezem szexet, sok pózt kipróbáltunk a barátommal, de hüvelyi orgazmusom még nem volt.
2009. máj. 20. 10:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! De ilyen módon volt már csiklóorgazmusod ?
2009. máj. 20. 10:52
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem nemvolt...de bindítottad a fantáziám szóval majd megkérem h kézzel is csinálja:D
2009. máj. 20. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor van így misszionárius pózban csiklóorgazmusom kézhasználat nélkül.
2009. máj. 20. 17:06
 8/11 A kérdező kommentje:
És nálad mi váltja ki ? Hogyan "dörzsölődik" a csiklód ?
2009. máj. 20. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem a válasz nem bonyolult gondold el, hogy a férfi szeméremcsontja hozzá hozzá ütődik, simul, dörzsölődik a nő csiklójához. ennyi.
2009. máj. 20. 19:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyszer a barátnőmnek úgy sikerült,hogy én ültem,és ő meg az ölemben (szemben egymással),és nem fel-le mozgott,hanem előre-hátra.Próbáld ki,hátha...
2009. máj. 21. 16:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!