Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Meddig tart míg jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Meddig tart míg jól kiéheztek?

Figyelt kérdés
A barátom, minden nap kíván, ami nagyon jól esik. De most játszani akarok vele egy kicsit... Húzni az agyát, amíg majdnem szétrobban! De ne túlságosan. Ez kb. mennyi időt vegyen igénybe???
2009. máj. 20. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 2 perc után én már ideges leszek, ha kedvesem húzza az agyam. :P
2009. máj. 20. 08:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap kíván, elég 1 napot kihagyni, hogy full kiéheztesd :)
2009. máj. 20. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
max 2 nap... de az a rohangálós fajta, amikor gondolkodni sincs időd... :)
2009. máj. 20. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha a férfi nem kapja meg amire szüksége van, meg fogja oldani másképp.

Ha a partnered minden nap veled van, mert számára az nem "sok", és ez őt kielégíti, akkor számára sértés az egy nap szándékos kihagyás, nem húzás.

Én pl. olyan vagyok, mint a nők. Ha ráérek, akkor egymás után sokszor is, ha úgy kívánom. :)

2009. máj. 20. 09:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért annyira ismerem, hogy tudjam ilyenen nem fogja felhúzni magát, és nem sértődik be. Köszi negatív kommentek kíméljenek. (egyébként meg szerinted a párom nem olyan, ha most írtam le???)
2009. máj. 20. 09:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nap.
2009. máj. 20. 11:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Aznap mikor megtudta, hogy nem élhetünk házaséletet kb szeptemberig, na azóta kiéhezettnek érzi magát. Pedig előtte való nap voltunk együtt. Ennek 5hete, szerinted hogy érezzük magunkat?

Viccesen alszunk:S

2009. máj. 20. 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Uhh...
2009. máj. 20. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
ha intenzív a szexuális életetek, 1 nap kihagyűás bőven elég:D
2009. máj. 20. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha jól veszi a dolgot, és nem sértődik be vagy ilyesmi, akkor minek előre eldönteni? Vágjatok bele, és kiderül, meddig bírjátok. Jó móka lehet, akár kalandossá is válhat, amin később majd jókat szórakoztok.:) De mindenképpen beszéljétek meg előtte, hogy tudja, mire megy ki a játék, nehogy még félreértsen valamit.

Ja, és szögezzétek le szabályként, hogy csalni nem szabad! Már úgy értem, önkezűleg megoldani a problémát.:))

2009. máj. 21. 11:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!