Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy menet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy menet egy k*rvával? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Nem mintha ki akarnám próbálni, csak kérdezem..
2009. máj. 20. 07:19
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

talán prostituált...ezzel magadat minősíted

Nem tudom,nem próbáltam de szerintem 10.000ft

2009. máj. 20. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
21%
Keress rá neten, vagy nem tom.
2009. máj. 20. 07:56
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
K_rvája válogatja sztem. Egyik ismerős mondta, h 1x megállt egynek, rögtön szavalta is a tarifát, h 2000-ért szaxi 5000-ért több szaxi stb. Attól függ mik az igényeid. Elmész egy forgalmas főút mellé és tuti találsz örömlányokat kérdezd meg tőlük mennyi.
2009. máj. 20. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a piroslampa.hu oldalt, ott igényesebb lányok vannak, mint az út szélén. Vannak beszámolók is a lányokról és néhányan még azt is leírják mennyit fizetettek és pontosan milyen szolgáltatásért.
2009. máj. 20. 09:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ! Egy útszéli jóval olcsóbb, de olyan is... Ki tudja, hogy előtted már hányan...
2009. máj. 20. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:

útszéliek olcsóbbak, de ott nem is kapsz túl sokat ezért 3-5 ezer attól függ mit kérsz... nem javasolt kategória, hacsak nem az extrém dolgokra kattansz.

háznál rendelők 6-8 ezerért adnak félórát ami max 1 élvezést jelent és 8-12 ezerért 1 órát amiben jobb helyeken korlátlan a spricc :) erre jöhetnek az extrák, ha és amennyiben a lány kapható rá és igényled (pl. análszex stb) tehát lényegesen többet is ott hagyhatsz.

az árak átlagos esetre átlagos és tájékoztató jellegűek :), itt pesten nagyobb a szórás, mert sokkal több szebb lányokat találsz, nagyobb a választék.

2009. máj. 20. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:

mondok egy példát...

5000 ft szaxi... tudod miből áll? ahogy Dr. Csides Kata (elnézést ha roszul írom a nevét) mondta..

,,Odamész hozzá, megkérdezi mit akarsz, bementek egy szobába, akárhova... fél percig szopogat.... és kb ezt mondja: Ide a pénzt, ott az ajtó...''

2009. máj. 20. 14:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 1.! Nem magamat, hanem az utcalányokat minősítem azzal a szóval...
2009. máj. 20. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha extra kívánságaid vannk ( Ne fürgyé' le:) akkor drágább is lehet,a
2009. máj. 21. 11:40
 10/10 anonim válasza:
Áraink nem tartalmazzák az áfát:D
2009. máj. 21. 13:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!