Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok pasi panaszkodik, hogy a "legtöbb nő ribi", ezzel egyidejűleg nem tartják problémának, ha egy lány lefekszik minden fiúval, akibe szerelmes?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm mondta: "ha nem fekszel le a barátoddal, otthagy. De az 5. után már mindenki szerint k*rva vagy."

Én itt egy óriási ellentmondást látok. Fiúk, oldja fel ezt nekem valaki.

2009. máj. 20. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
mindegyik pasi azt akarja,hogy ne egy k*rvával feküdjön le,viszont le akar feküdni egy csajjal,akinek ő 5 pasin belül van.. szóval a pasik értékelik ha hosszabb kapcsolataid voltak.ne hagyd neki rögtön!hidd el,sokkal jobban becsülik a pasik azokat a csajokat,akik nem k*rvulnak el.(egy lány,akit erről már felvilágosítottak az illetékesek)
2009. máj. 20. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Az aki otthogy, amiert nem fekszel le vele az nem erdemel meg, de az sem akit az izgat hogy elotte hannyal voltal mar. A kapcsolat szempontjabol lenyegtelen az elozo kapcsolatok szama, a cel az, hogy a jovoben ne legyen senki es semmi ami megzavarja a szerelmet:)
2009. máj. 20. 00:23
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Tudom, hogy fiúk válaszát várod, de van néhány dolog amit elmondanék:

ha egy nő szerelmes, akkor természetes, hogy lefekszik azzal akivel együtt van épp, ettől nem lesz ribi, de ha a "vagy lefekszel velem vagy szakítunk" kijelentésre azonnal odaadja magát, akkor már inkább az (sok a fiú haverom, sőt több, mint ahágy barátnőm van, hallottam már tőlük egyet s mást...)

amúgy ha egy pasi azért hagy ott egy nőt, mert az nem feküdt le vele, akkor az a pasi egy f@sz, nem is érdemes időt pazarolni rá...

Mellesleg a pasiknak szerintem van egy olyan tévképzetük, hogyha egy pasinak sok csaja volt (vagy van ) akkor az tisztelendő, ha egy nőnek több férfi volt az életében, akkor meg rib@nc, ez sokaknál valami alapbeállítás a gondolkodásmódban, de lehet, hogy ők sem tudják, hogy miért...

2009. máj. 20. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Az a ribi aki 2-3 hetente váltogatja a partnereit és mindegyikkel lefekszik. Ha normálisnak mondható kapcsolataid vannak akkor nem vagy ribi.

Pasikkal ugyan ez áll fent, csak kicsit elfogadottabb, de normális csaj nem kezd olyannal aki végigkefélte a fél diszkót úgyh ez mindkét részről megvan.

2009. máj. 20. 00:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
srác vagyok, és nálam semmilyen ilyen hátrányos megkülönböztetés nincs. ha valaki lefexik a barátjával mert szerelmes bele, akkor az természetes. énis voltam már jópár lánnyal, így sztem alaptalan és oktalan lenne azt várnom, hogy a lányok nem akarják élvezni az életet azzal, akit szeretnek.. van erre egy nagyon jó mondás.. NEM AZ A FONTOS HOGY ELSŐK LEGYÜNK, HANEM HOGY EGYETLENEK. sosem értettem hogy miért van olyan hiszti, hogy már nem "szüzen kapta" egy pasi a lányzót...
2009. máj. 20. 00:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Látod, te ezt tisztességesen fogod fel.

Nekem volt egy ismerősöm, aki rég nem volt szűz (5 alatti lány volt az életében), de feleségnek szűzlányt akart, azt is vett el, de a házasság előtt évekkel lefektette. Na ez szerintem tisztességtelen.

Mellesleg engem is meg akart dönteni, szűzen, hát nem hagytam magam.

Aztán az én párom meg szűz volt. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én elsüllyedtem volna szégyenemben, ha én meg már nem vagyok az egy futó kapcsolat miatt.

2009. máj. 20. 08:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
egyébként az a tendencia, hogy 19/20 éves srácokat látok 13/15 éves lánykkal, az ennek az eredménye? vagy az ettől független?
2009. máj. 20. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki k*rva, hogy 5 pasival lefeküdt már, hanem attól, hogy mennyi idő után adja oda magát, mennyi idősen, és még rengeteg dolog közrejátszik.

Ugyanúgy k*vának nézek valakit aki 2 hét után odaveti magát az aktuális "nagy szerelmének", mint egy 16 éves lányt aki már a nyolcadik párjánál tart...

2009. máj. 20. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért ribik, mert azzal, hogy pl. olyan nadrágot húznak, amiből kilóg a tangájuk felizgatnak minket. Így, ha bárhol is vagy, biztos járkál körülötted pár ilyen agyon parfümözött, sminkelt ribanc és rohadt szar érzés állandóan felizgulva lenni e miatt. Ezt a csajok nem értik meg, mivel a szexuális ingerküszöbük sokkal magasabb.
2009. máj. 21. 14:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!