Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm ma azzal állt elő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ma azzal állt elő, hogy vegyünk be harmadiknak valakit a szexbe és nem tudom, hogy reagáljak?

Figyelt kérdés
Én nem tudom mit tegyek, mert azt szeretné, hogy egyszer egy pasit, majd máskor egy csajt vegyünk be és hármasba, sőt akár négyesbe csináljuk! Én nekem ez nagyon furcsa és nem is szeretném. De nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, hogy én nem akarom?
2009. máj. 19. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak simán mond meg neki. Ne hagyd hogy beleélje magát azzal, hogy abban a tudatban él, hogy te is akarod. Mert ugye az úgy neked se lenne jó, ha nem akarod... Ha szeret, biztos megérti
2009. máj. 19. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pfff... Általában a férfiak szoktak előállni ilyen ötletekkel. Hány évesek vagytok? Régi a kapcsolatotok? Ha igen, lehet, hogy valami újdonságra, érdekességre vágyik, bár ez a négyes felállás kicsit akkor is furcsa. De legalább őszintén elmondta neked, hogy mit szeretne és nem a hátad mögött "intézkedik".
2009. máj. 19. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
vagy elhagy... leeht be kéne vezetni itthon is a csadort
2009. máj. 19. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hogyan mondd el? egyszerűen és őszintén. de tényleg mondd el. ha szeret, akkor értékelni fogja, hogy mersz vele őszinte lenni és hát kényszeríteni úgy sem lehet senkit semmire. és az sem jobb, ha magadat kényszerítenéd vmire amit nem akarsz. ha nem fogadná el ezt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem szeret igazán.
2009. máj. 19. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nem tudod hogy hogyan reagálj?De igen!Tudod!"Én nekem ez nagyon furcsa és nem is szeretném."Csak ennyit mondj
2009. máj. 19. 22:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Én 23 vagyok a b.nőm meg 22 és már több mint 1,5 éve együtt vagyunk. Semmi baj nem volt eddig a szexuális életünkkel és nem is gondoltam volna róla, hogy neki ilyeneken jár az esze.
2009. máj. 19. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés nem erre vonatkozik, tudom, de aki már másról is fantáziál, nem csak a párjáról, vagy arról, hogy jó lenne mással is, ott már elég nagy gondok vannak. Mondd el őszintén a barátnődnek, hogy az intim együttlétetek csakis kettőtökre tartozik, és te ezt nem szeretnéd egy 3. vagy 4. féllel is megosztani. Ha minden ok. amúgy a kapcsolatotokkal, akkor meg fogja érteni.
2009. máj. 19. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ezzel állna elő a párom, nem tudnék vele legközelebb ágyba feküdni. Részvétem.

Mondd meg neki nyugodt hangnemben, de igen határozottan, hogy szó sem lehet róla. Itt nem neked kell bocsánatot kérned.

Ettől függetlenül nem ártana bizalmas beszélgetésben kideríteni, mi vitte erre a hajmeresztő ötletre, ami a bensőségességet teljesen szétrombolná, szerintem. A baj gyökerét hátha tudnátok orvosolni.

2009. máj. 19. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen dolgot még véletlenül sem szabad magadra eröltetni, ha nem szeretnéd. Beszéld meg vele, hogy neked ez nem fér bele a kapcsolatotokba.
2009. máj. 20. 09:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!