Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hozzászoktam egy maszturbálási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzászoktam egy maszturbálási pózhoz, nem tudok kielégülni a partneremmel. Kifejtenétek bővebben a tapasztalataitokat, esetleg segítség?

Figyelt kérdés
3 éves korom óta végzek önkielégítést, természetesen akkoriban nem tudtam mire megy ki a játék. Az évek során sajnos csakis abban az egyetlen pózban elégültem ki ( hason fekvő, csiklót dörzsölő póz), ezért a párkapcsolataimban problémát jelent az orgazmus más pózban lévő elérése, sőtmitöbb, ezt a számomra kevésbé erotikus pózt ( mármint a hasonfekvést) szégyenlem a partnereim előtt "bemutatni". Behatolni ebben a pózban ráadásul képtelenség :S
2009. máj. 19. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem képtelenség. Ne szégyeld ezt a pózt, mutasd meg neki. Nem fog kinevetni, stb. Feküdj le az ágy szélére hasalva, és próbáljátok meg úgy, ha sikerül, néhányszor csináljátok így, majd feküdj hátadra, és fokozatosan váltsatok pozitúrát.
2009. máj. 19. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyedül nem, de az egyik barátommal mindig hason fekve élveztem el... Kutyapózban el lehet kezdeni, majd ledőlni, és a pasi kívülre teszi a lábát, te pedig összezárod. Kicsit sub póz, de nekem bejött...

Maszturbálj más pózokban is, és ne szégyenlősködj a partnereiddel. Az is komoly probléma ha nem tudsz lazítani, ugyanis.

Sok sikert.

2009. máj. 19. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:

3 éves korod óta?????

Én is így voltam, hason fekve szoktam meg. Aztán mikor pasim volt átálltam, hogy háton fekve (misszionárius pózhoz hasonlóan) legyek és úgy próbáltam. Hát az első időkben nehéz is volt, főleg, hogy ne szorítsam össze a lábam. De ma már nem tudom hason fekve csinálni, csak így.

Hozzá lehet szokni.

2009. máj. 19. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Ha jó a partnered, akkor képes vagy más pózban is élvezni. Én is több mint 1 évtizede masztizok és úgy szoktam meg, hogy hátamon fekszem és összeszorítom a térdeim, de soha semmi gondot nem okozott más pózban szeretkezni, mondjuk orgazmusom csak lovaglóban van és csak abban érzek vmit. Ha jól csinálja a partnered, akkor el tudod engedni magad és más pózban is megy.

Próbáljátok ki a kutya vmelyik változatát és abból szokjatok át fokozatosan más pózokra.

2009. máj. 20. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
=) Mikor mondtam a páromnak hogy én hogy szoktam csinálni magamnak,mármint hason,akkor kinevetett! De jó hogy más is csinálja igy! =) Nekem is nehéz volt elmenni más pózban,de egy idö után sikerült! Igaz nem voltak eleinte azokj az egetrengetök,mint a megszokottban,de ebbe is bele lehet jönni! =) Sok sikert! Ja,és én például szeretem ha ugy szeretkezünk hogy a hasamon fekszem ö pedig rajtam. Ugyhogy nem képtelenség! Csak bátran!
2009. máj. 20. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is kb 7-8 évesen kezdhettem és piszkosul rászoktam,máshogy nem is ment.De én magamat szoktattam át.Kiéheztettem magam teljesen és mikor már nagyon-nagyon kellett az orgazmus,akkor szépen hanyattfekvés és csak úgy.Sok idő kellett,nem akarlak elkeseríteni,de nekem így jött össze.

Én párral nem tudtam ezt begyakorolni,egyedül egyszerűbb volt.Utána persze hozzá kellett szokni ahhoz is,hogy a párommal így menjen a dolog.

Talán neked egyszerűbb lesz.

2009. máj. 20. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, gyerek koromban én is mindig így csináltam. Azt nem tudom, hogyan szoktam át a hanyattvekvésre. Mindegy, mostmár minden pozicióban el tudom érni. Engem inkább az zavar, hogy amikor a párommal szeretkezünk, csak akkor tudok elélvezni, ha magamnak csinálom. Tudom, hogy mások is így csinálják, mégis néha kicsit zavar.
2009. máj. 20. 20:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!