Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fenékbe?! Nem fájdalmas? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fenékbe?! Nem fájdalmas? Mit történhet közben?

Figyelt kérdés
A barátom szeretné a fenekembe is betenni, de félek tőle, mert hallottam egy-két "balesetről"..:S Ti ezekről mit tudtok? És, ki tapasztalta már milyen fenékbe?Légyszi adjatok tanácsokat!
2009. máj. 19. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Előtte mindenféle képpen alaposan ki kell "ott" tisztítani mert úgy is el lehet kapni fertőzéseket, végülis onnnan távozik a sok salakanyag, a pasik azért élvezik, mert ott szűkebb meg még sok minde másért...én azért vigyáznék vele...
2009. máj. 19. 21:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan kell, és odafigyelve. Ha fáj vagy nem jó, abba kell hagyni. Ha bízol a pasiban, nyugodtan próbáljátok ki, de csak ésszel. Síkosító, óvszer, higiénia, szokottnál több előjáték, nem egyből berakni (ott sem árt izgatni, ujjazni).

Ha nem figyeltek oda, akkor lehetnek sérülések, ugyanúgy ahogy vaginális szexnél.

2009. máj. 19. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Én 2x csináltam eddig.Nem kellemes,sőt eléggé fájdalmas...De ezt tudni kell kezelni,úgy értem,hogy mileött aktus lenne análisan,a párodnak stimulálnia kell a lukat.Bár én ezt nem engedtem mert gusztustalannak tűnik.. :S

Következő:Nem egészséges,egy irányú a végbél..Tehát nem befele..:D Szal,nekem aranyerem is van ezt még súlyosbíthatja,és így még fájdalmasabb.

De ha nem szeretnék adok neked egy tanácsot,hogy vedd el tőle a kedvét:Mond el neki,hogy ha bedugja,akkor székletes lesz a pénisze,és amikor kihúzza azért nem olyan mert a külső végbélizom lehúzza egyszerüen a péniszről..És ez így van.Ha megtudja ,akkor szerintem elveszi a kedvét... Bár valakinek nem.Tényleg egészségtelen.

2009. máj. 19. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
+ hozzá teszem,igen ki kell elötte tisztogatni ha tisztán akarjátok..vagyis tisztábban,hiába a beöntés vagy análtus,Akkor is marad bennt salakanyag,hhiszen a szervezetünk egyfolytában mozgásban van... :)
2009. máj. 19. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából eléggé furcsa érzés, hiszen olyan, mintha székelned kellene... A beöntés ha az ember jól csinálja, kitisztítja szépen a végbelet, persze a kórokozók ott maradnak. A bél pedig nem perisztaltikázik (végez a székletet lefelé toló mozgást) annyit, hogy egy aktus alatt odakerüljön a nem kívánt cucc a tettek mezejére... Olvass utána a neten, mi is ennek a módja, és nagy odafigyeléssel ki lehet próbálni. Szerencsére az én Párom nagyon figyelmes, és még jó is volt az anal sex, annak ellenére, hogy eleinte hallani sem akartam róla...
2009. máj. 19. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szexualitas.hu-n olvass utána, ott a fórumon is nyugodtan tehetsz fel kérdéseket, ott vannak etéren tapasztaltabb emberek.

Én mindenesetre leírom a személyes véleményemet erről. Szóval, ha minden higiéniás és egyéb szabályokat betartatok, élvezni is fogod tudni, már az elős alkalommal is. A beöntés az alap szerintem, ugyanis, ha azt elvégzed, akkor szinte biztos, hogy nem lesz a barátodnak székletes élménye, mint amivel az előző válaszoló riogatott. Ehhez 1-2000 Ft-ért lehet venni eszközt, ha ciki, neten is találni. Azzal addig kell tisztítani, amíg tiszta víz nem folyik ki. (szigorúan testmeleg vízzel és nem túl sokat!) Aznap ajánlatos nem sokat enni.

Ha ezzel megvagytok, akkor következik a nagyon hosszú előjáték. A "nem árt ott is" kifejezés itt teljesen rossz, ugyanis muszáj a popót is kitágítani előtte, mert anélkül neked is olyan élményed lesz, mint az előttem válaszolónak. Ha két ujj fájdalom, kellemetlenség nélkül elfér, akkor el lehet kezdeni millimterről milliméterre behatolni, szigorúan a te irányításoddal. (sikosító!) Az análnál egyszer sem szabad, hogy fájjon valami is, egyszerűen szólj olyankor. Itt nincs ilyen, hogy el kell viselni, hogy fáj, annak ugyanis baleset lehet a vége. Amit a filmekben látsz, azt itt el kell felejteni. Mindenesetre ha te nem akarod igazán, kicsi az esély, hogy jó élményed lesz, ugyanis az akarattól független záróizom ígyis a tudatalattidnak megfelelően fog működni: ha vágysz rá, beengedi, de ha félsz, nem lazultál el eléggé, akkor fájni fog de nagyon. Szóval tényleg csak akkor, ha te is akarod. Ezzel nem az elrisztás volt a célom, mert lehet élvezni is, az én barátnőmmel eddig kétszer csináltuk, mindkétszer élvezte, mert odafigyeltünk mindenre.

2009. máj. 19. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Beírtak elém, szóval az előző válaszolóra való utalásoknál a 21:26-esre gondoltam.
2009. máj. 19. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Póztól is függ, hogy fáj-e. Ha fáj, meg kell állni, megvárni még elernyedsz picit és lassan lehet tovább haladni. A lényeg, hogy ne rögtön tövig nyomja, hanem centinként haladjon egyre bejjebb.

Én mindig kimosom zuhannyal. A lényeg, hogy ne közvetlenül előtte, hogy minden víz ki tudjon ürülni.

Síkosító és gumi az alap.

Arra is figyelni kell, hogy a székletes keze (ha nem is látszik, de nyüzsögnek a bacik rajta), pénisze semmilyen körülmények között ne kerüljön máshova.

Az 1. perctől kezdve izgatni kell a csiklót is közben.

Érdemes nem az egész aktust análban csinálni, mert könnyen sérül a nyálkahártya. Síkosító ide vagy oda, bizony (tapasztalataim szerint) nagyon pici vérzés (pár csepp) előfordulhat, mert nem bírja a gyűrődést a záróizom.

Amikor beteszi, picit rásegíthetsz azzal, hogy nyomsz, szétfeszítitek picit a farpofákat.

Érdemes nem rendszert csinálni a dologból, mert később érhetnek meglepetések. Heti egy alkalomnál többször nem tanácsos.

Nekünk ez a póz vált be, de egyénfüggő: [link]

2009. máj. 20. 08:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:D:D nagyon sokat segítettetek (:
2009. máj. 20. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még pózokra kíváncsi vagy, nekünk meg a kutyapóz jött be.
2009. máj. 21. 18:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!